Lärare med behörighet i fritidshem till Hissmoskolan

KROKOMS KOMMUN · Krokom

·

Ansök senast 1 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Lärare med behörighet i fritidshem till Hissmoskolan

Krokoms kommuns vision lyder ”Vi gör plats för växtkraft” och på Hissmoskolan arbetar vi för att alla elever ska ges möjlighet att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling, samt att lära för livet. Vi strävar efter att arbeta utifrån kommunens värdeord att vara välkomnande, nära, modiga och pålitliga. Som lärare i Krokoms kommun och på Hissmoskolan förutsätts du se dessa som ledord i undervisningen och i ditt bemötande.

Hissmoskolan är en skola med ca 125 elever i årskurs F-3. Vi är belägna i Krokoms centrum, med goda bussförbindelser och närhet till både natur och idrottsplats. Vi har tillgång till välutbildad personal med både lång och kort erfarenhet, god fördelning mellan manliga och kvinnliga lärare samt ett härligt arbetsklimat. Skolledning och personal är stolta över sin arbetsplats samt känner motivation och inspiration i arbetet.

Under flera år har skolans ledning och personal arbetat för att skapa förutsättningar för alla elever att utvecklas utifrån sina förutsättningar. Stort fokus har legat på att utveckla arbetet med kvalitet i undervisningen med fokus på extra anpassningar både på individ- och gruppnivå.


Arbetsuppgifter

Du kommer företrädesvis att arbeta med undervisning i fritidshemmet. Du behöver ha god förmåga att samarbete och ser fördelen med att arbeta team. Undervisningen i fritidshemmet ska stimulera elevernas utveckling och lärande samt erbjuda eleverna en meningsfull fritid.


Kvalifikationskrav

Vi söker en engagerad, legitimerad lärare med behörighet i fritidshemmet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning, men välkomnar nyutexaminerade lärare. Du behöver ha god samarbetsförmåga och ha ett gott bemötande mot elever, personal och vårdnadshavare. För att kunna möta alla elever behöver du vara en god pedagogisk ledare med empatisk förmåga.


Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2021-01-31 eller enligt överenskommelse.

Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KROKOMS KOMMUN

Placering

Krokom

Kontaktperson

Krokoms kommun