Lärare Ma/No

Clockwork Skolrekrytering · Borlänge

·

Ansök senast 18 sep. (Idag)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget

Olympica bedriver förskole- och grundskoleverksamhet på ett antal orter i Dalarna. Olympicaskolan i Hedemora är en grundskola med ca 300 elever som går i förskoleklass till och med årskurs 9. Vi står för god kvalitet och vi strävar alltid efter att våra elever ska ha möjlighet att nå sin fulla kapacitet. Vi arbetar med ett tydligt värdegrundsarbete och vi profilerar vår skola med extra fokus på idrott, lek och rörelse. Huvudbonad, ytterkläder och ytterskor lämnar vi i kvar ute i hallen. Vi arbetar dessutom mobilfritt under skoldagen.

Med vår tydliga profil arbetar vi för att skapa resultat med kvalitetsfokus, där kunskapen står i centrum. Vårt idoga arbete bäddar för en bra miljö och studiero. Skolan erbjuder också generöst friskvårdsbidrag och pedagogisk lunch med eleverna.

Dina arbetsuppgifter

Rekrytering av lärare i ma/no

Som lärare på Olympica ansvarar du för elevernas lärande och utveckling genom din planerade undervisning, handledning och stödinsatser. Du väljer metod, innehåll och bemötande utifrån varje elevs förmågor och förutsättningar så att eleverna når så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Du är trygg i din dokumentation och följer upp och utvärderar dina elever samt din undervisning på ett strukturerat sätt. På skolan sker dokumentation av elevernas kunskapsutveckling, IUP m.m. i vår lärportal Infomentor. På skolan är det max 20-22 elever per klass vilket ger dig som lärare gott om tid med alla elever.

Samarbete, vilja och engagemang lägger vi stor vikt vid då du tillsammans med arbetslaget leder undervisningen och skolans pedagogiska utveckling framåt. Du ingår i arbetslaget för högstadiet, där vi redan har två behöriga lärare inom matte/no vilket i sin tur möjliggör ett gott kollegialt samarbete. Därför kan du, som är i slutet av din lärarutbildning, också vara aktuell för tjänsten.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad lärare eller du som har kunskap/erfarenhet av att undervisa i matematik och naturorienterande. Goda ämneskunskaper är en förutsättning för tjänsten, lika väl som att du är trygg i din roll som lärare och ledare i klassrummet. Du är social, samarbetsvillig och har ett förhållningssätt där allt är möjligt. Du möter dina elever där de befinner sig och har ett driv som smittar av sig på din omgivning. På skolan arbetar vi kvalitetsmedvetet genom alla åldrar där du förväntas bidra med din kompetens och ditt engagemang. Beslutsvägarna är korta och möjligheten att påverka är stor.

På Olympicaskolan finns eget kök, all personal äter pedagogisk lunch och "vi-känslan" är stark genom alla led. Vi bygger upp våra dagar kring en fin gemenskap och med stor glädje möter vi våra elever samt kollegor varje dag i vårt viktiga uppdrag.

Tjänsten är en ferietjänst på 100% med start höstterminen 2020 och är en tillsvidareanställning.

Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan till oss redan idag!

Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut. Denna rekrytering hanteras av Clockwork Skolrekrytering som sköter hela rekryteringsprocessen, anställning sker direkt av skolan.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare på Clockwork, Jesper Fahlström på tfn/sms; 073-351 27 45

Läs mer om skolan här; www.olympicaskolan.com

Titta gärna in på:
www.facebook.com/skolbemanning
www.pedagogjobb.nu - bevaka drömtjänster över hela Sverige

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork Skolrekrytering

Placering

Borlänge

Kontaktperson

Jesper Fahlström

0733512745