Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare MA/NO, åk 7-9

Bildningsförvaltningen, Grundskola, Liljeborgsskolans högstadium · Trelleborg

·

Ansök senast 10 maj (3 dagar kvar)

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

TRELLEBORG - EN SKOLKOMMUN ATT RÄKNA MED
Mellan slätten och havet bygger vi kunskap och skapar drömmar.

Arbetsplatsen
Liljeborgsskolan är en 4-9 skola med ca 700 elever. Vi skapar verktyg för framtidskompetenser! IT kommer alltmer att vara ett pedagogiskt lärverktyg och vi satsar på att höja pedagogernas kompetens i takt med framtidens krav och möjligheter. Vi har en väl fungerande verksamhet. Du välkomnas av ett glatt gäng med bred kompetens och god sammanhållning! Vi hjälper varandra när det behövs och har alltid nära till skratt. Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och ersättning för friskvård. Vi har på båda stadierna särskild personal som sköter utredningar gällande kränkande behandling. Vi har varje vecka särskild tid avsatt för skolutveckling i ämnesgrupper. Vi har på högstadiet särskild personal som gör USS (utredning av elevs behov av särskilt stöd).

Skolan ligger centralt med goda pendlingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter
Som lärare i MA/NO kommer du att undervisa våra elever i åk 7-9. Du skapar, tillsammans med dina kollegor i arbetslaget, en god lärmiljö för varje elev. Du arbetar som en del i ett arbetslag utifrån det förtydligade ansvarsuppdrag som står uttryckt i läroplanen för grundskolan. Det innebär att du tillsammans med rektor och övriga kollegor leder och utvecklar vardagen i skolan för ökad måluppfyllelse.

Antar du utmaningen att vara med och utveckla en framgångsrik skola, då är du den vi söker.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare åk 7-9 i följande ämnen: matematik och NO.

Vi ser gärna att du är erfaren i arbetet och har erfarenhet av alternativa lärverktyg. Du brinner för ditt läraruppdrag och har med dig goda idéer om hur vi kan utveckla undervisningen, tar del av aktuell forskning och står redo att driva detta tillsammans med ditt team! Du är handlingskraftig, öppen för förändring, har lätt för att få med andra och inspirerar till nytänk.

Som person är du utvecklingsinriktad och har god kommunikativ förmåga samt även förmågan att se helheter. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du är en kreativ medarbetare som kan erbjuda eleverna goda lärmiljöer, skapar goda relationer och har ett gott bemötande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Arbetstid/varaktighet
100% tillsvidareanställning.

Tillträde
2021-08-09 eller enligt överenskommelse.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan tillsvidareanställd personal.

Kontaktperson
Christine Larsson, bitr. rektor 0410-73 35 06

Sandra Sörensen, bitr. rektor 0708-81 74 04

http://www.trelleborg.se/facket

Sista ansökningsdag
2021-05-10
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bildningsförvaltningen, Grundskola, Liljeborgsskolans högstadium

Placering

Trelleborg