Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare inom IT-ämnen till Realgymnasiet Linköping

Lärare inom IT-ämnen till Realgymnasiet Linköping

Lärande i Sverige AB · Linköping · Ansök senast 14 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Lärande i Sverige AB, Realgymnasiet, Realgymnasiet Linköping

Om Lärande i Sverige AB
Alltsedan starten 1999 har vi satt elevens lärande i centrum och jobbat utifrån vår mission: Att ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas under skoltiden och i framtiden. Våra utbildningar bygger på idén om att det personliga intresset är den bästa drivkraften för ett utvecklande och meningsfullt lärande för livet.

Inom koncernen Lärandegruppen har vi idag över 900 medarbetare och driver 27 verksamheter varav 3 förskolor, 7 grundskolor och 17 gymnasieskolor i Sverige, från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Eventuell vinst återinvesterar vi i våra verksamheter för att utveckla dem vidare. Det har resulterat i att vi har en stabil grund för tillväxt och ekonomi som skapar trygghet för våra barn och elever, medarbetare samt partners.

Om Realgymnasiet
Realgymnasiet, en del av Lärande i Sverige AB, är en gymnasieskola som erbjuder både yrkesexamen och högskolebehörighet. Realgymnasiet finns idag i Borås, Eskilstuna, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Linköping, Lund, Malmö, Norrköping, Nyköping, Stockholm, Sundsvall, Trollhättan, Uppsala, Västerås och Örebro.

Idén om "Det som är roligt för dig är viktigt för oss", handlar om att så mycket som möjligt av ditt skolarbete ska vara kopplat till verkligheten. På så sätt blir lärandet mer intressant, mer kreativt och mycket roligare!

Nyckeln till framgången är nära samarbeten med ledande aktörer inom tillväxtbranscher. De ger våra elever en relevant och modern utbildning, skapar goda nätverk både nationellt och internationellt samt rätt branschcertifikat. På så sätt blir våra elever attraktiva att anställa på arbetsmarknaden.

Läs mer om våra skolor på https://www.realgymnasiet.se/

Om Realgymnasiet Linköping
Läs mer om vår skola på https://www.realgymnasiet.se/skolor/linkoping.

Arbetsbeskrivning - Uppdraget som dator- och nätverkslärare

På Realgymnasiet i Linköping söker vi nu en lärare inom datorämnen. I ditt läraruppdrag kommer du att arbeta tillsammans med vårt framgångsrika IT-arbetslag och en stor del av tjänsten kommer att vara inom ramen för El- och energiprogrammet. Programmet genomsyras av ett stort utbud av dator- och nätverkskurser där du får möjligheten att bedriva och utveckla din undervisning tillsammans med arbetslagets skickliga pedagoger. Du undervisar i datorämnen och har i undervisningen tillgång till särskild nätverkssal och It-verkstad med lämplig utrustning för praktiskt och teoretiskt lärande. Där är dina elever systemarkitekter och kan bygga, felsöka, komplettera och reparera nätverk. Vi är Ciscoutrustade och både du som lärare och eleverna erbjuds kontinuerligt utbildningar inom nätverk och Cisco via Networking Acadamy. Våra elever erbjuds Microsofts MTA certifieringar.

Som lärare hos oss deltar du i arbetslagsarbete och förväntas samarbeta med kollegor. Exempel på kurser som kan ingå i tjänsten är Nätverkssäkerhet, Nätverksteknologier, Administration av nätverk och serverutrustning, Nätverksadministration, Nätverksteknik, Dator- och nätverksteknik. Med utgångspunkt i din kompetens och efter överenskommelse med dig kan istället andra kurser inom It-programmet så som Energiteknik och Elektronik och mikrodatorteknik bli aktuella.

Realgymnasiet är en del av verkligheten. Våra elever ska lära sig det som branschen efterfrågar med ett arbetssätt som liknar näringslivets. Realgymnasiet erbjuder en utbildning där ämnesintegration och arbete i projekt bildar basen för utbildningen. Detta, tillsammans med ett branschnära samarbete, ger de bästa förutsättningarna för våra elevers lärande och leder till framgång efter avslutad utbildning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och kunnig inom datorämnen. Du är i första hand utbildad lärare och har pedagogisk erfarenhet av gymnasiet men vi värdesätter även högt din yrkeserfarenhet inom dina ämnen. Kanske har du en annan utbildning och erfarenhet inom någon annan bransch och är nyfiken på yrket lärare - bland det roligaste och mest utvecklande man kan arbete som, tycker vi!

Du drivs av att arbeta och utvecklas tillsammans och vill skapa de absolut bästa förutsättningarna för eleverna att nå sina mål.

Du är van att ta ansvar för din uppgift och kan själv driva dina processer framåt. Du uppskattar att arbeta i ämnesövergripande projekt och i samarbeten med olika aktörer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du delar våra värderingar trygghet, utveckling, team och framgång. Trivs du i det lilla sammanhanget med korta beslutsvägar och stort utrymme för delaktighet och initiativ? Har du ett stort elevfokus? Är du trygg i dig själv som person men samtidigt beredd att anta utmaningar och tänka nytt? Tror du på teamarbete och att vi tillsammans når längre? Drivs du av att utveckla dig själv? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten!

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag.

Våra kärnvärden är Trygghet, Utveckling, Team och Framgång. Trygghet är basen där all Utveckling tar sin början med strävan om att uppleva mer. Teamarbete där vi delar kunskap och erfarenheter leder till Framgång.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lärande i Sverige AB

Placering

Linköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons