Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare idrott och hälsa åk 4-9, Entréskolan

Lärare idrott och hälsa åk 4-9, Entréskolan

Entréskolan, Västerås · Västerås · Ansök senast 18 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu en lärare med behörighet att undervisa i idrott och hälsa för årskurs 4-9 vid Entréskolan i Västerås och Enköping. Tjänsten är 100 % om man väljer att arbeta på båda skolorna eller 50 % på bara en skola beroende på önskemål.


Entréskolan är en estetisk grundskola för årskurserna 4-9 med profilering aktivt lärande med ett kreativt skapande utifrån estetiska uttrycksformer i ämnesintegrerade arbetsområden. Entréskolan finns i Västerås, Stockholm, Enköping och Eskilstuna. Vi erbjuder fyra estetiska inriktningar; teater, musik, dans och bild/slöjd.


Entréskolan genomsyras av ett ämnesövergripande arbetssätt i olika arbetsområden. Vi arbetar för att varje elev ska vara delaktig och aktiv i sitt lärande. Vi vill att våra elever ska känna sig trygga, sedda och respekterade på Entréskolan. Som lärare hos oss är du en viktig del i det arbetet.


Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med ungdomar på grundskolan. På Entréskolan är läsåret indelat i ämnesintegrerade arbetsområden där undervisningen planeras tillsammans av lärarna runt en grupp elever. Som lärare på Entréskolan är det därför viktigt att du trivs i en roll där samarbete utgör en central del. Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper då en stor del av arbetet sker med digitala verktyg. Som person trivs du i ett uppdrag där du har ett stort eget ansvar och ges utrymme att ta många egna initiativ men även kan lyssna in och samarbeta med andra. Du är kreativ och kommer gärna med nya idéer och angreppssätt.


Vi söker dig som:

- har datavana och vilja/erfarenhet av att arbeta med datorn som verktyg i det pedagogiska arbetet

- Har en positiv syn på alla elevers förmåga att lyckas

- har ett stort engagemang samt är drivande och initiativrik

- har stor förmåga att kommunicera med elever och föräldrar på ett lösningsfokuserat sätt.


Utbildning

Du innehar relevant utbildning och erfarenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vilja att arbeta med ämnesintegration i ett aktivt lärande med datorn som pedagogisk verktyg.


Läs mer om vårt arbetssätt och pedagogiska idé på vår hemsida

www.entreskolan.se


Lön, ersättning och förmåner


Kollektivavtal - mellan Almega och fackförbunden Lärarförbundet, Lärarnas riksförbund, kommunal och Unionen.

Tjänstepension (ITP-avtalet) TGL,

Tjänstegrupplivförsäkring

Trygghetsförsäkring, TFA,

Omställningsavtalet SAF-PTK

Friskvårdsbidrag


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Entréskolan, Västerås

Placering

Västerås

Kontaktperson

Amisgo AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons