Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare i Waldorfskola

Föreningen Mikaelgårdens Läkepedagogiska Inst · Södertälje · Ansök senast 10 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Längtar du efter ett meningsfullt jobb, där du tillsammans med andra kan göra skillnad på riktigt? Vill du jobba i en icke vinstdrivande verksamhet där individen alltid står i fokus?

Mikaelgården är en icke vinstdrivande läkepedagogisk verksamhet och erbjuder boenden för barn och ungdomar inom ramen för LSS och HVB. Vi driver en waldorfskola för elever i grundskola och grundsärskola.

På Mikaelgården har vi skapat en terapeutisk miljö för barn som behöver mer än tillfälliga punktinsatser. Eleverna, som är i grundskoleåldern, kommer från hela landet och uppvisar ett brett spektrum av olika psykiska och sociala funktionsnedsättningar. Vanligt förekommande diagnoser är ADD, ADHD, Aspergers-, Trots- och Tourettes syndrom.

Mikaelgården ligger naturskönt en bit utanför Järna centrum. Undervisningslokaler, samlingssal, matsal och bostäder ligger alla på samma område och bildar ett levande sammanhang, vilket skapar en särskild känsla av trygghet och samhörighet.

Vi söker nu klasslärare för de högre åldrarna på Mikaelgårdens waldorfskola!

Skolan har tillstånd att ge undervisning utan timplan. Detta ger lärarna unik möjlighet att arbeta ämnesövergripande efter elevernas behov och kräver noggrann blick på lärandeutveckling och ämnesprogression. Skolan har ett nära samarbete med Mikaelgårdens boenden; HvB och LSS, där många elever bor under veckorna.

Vi söker i första hand dig som är legitimerad ämneslärare i svenska – engagerad - nyfiken på människor - gillar att samverka - van att ta ansvar. Särskilt meriterande är om du har utbildning inom eller erfarenhet av waldorf- och specialpedagogik.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Föreningen Mikaelgårdens Läkepedagogiska Inst

Placering

Södertälje

Kontaktperson

Föreningen Mikaelgårdens Läkepedagogiska Inst

Dela jobbannonsen

Anmäl annons