Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare i textilslöjd till Videdalsskolan

Lärare i textilslöjd till Videdalsskolan

Malmö Stad Projekt · Malmö · Ansök senast 6 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta i en salutogen miljö med lärandet och eleven i centrum tillsammans med drivna pedagoger? Då är du varmt välkommen till oss på Videdalsskolan!

Just nu söker vi dig som vill arbeta som vikarierande slöjdlärare i textilslöjd för årskurs 3-6 grundskola och 7-9 grundsärskola. På Videdalsskolan arbetar vi i arbetslag utifrån varje skolår samtidigt som vi också ger möjlighet till planering och utveckling inom ämneslaget. Här kommer du att ingå i ett team av lärare där ni tillsammans planerar och ansvarar för elevernas utbildning och utveckling. Ert fokus ligger på att skapa de bästa förutsättningarna för varje elev i en trygg och tillitsfull miljö. Du kommer att undervisa elever i grundskolans åk. 4-6 i ämnet slöjd, syslöjd. Du utmanar elever att ta egna initiativ, utveckla sina intressen och ta ansvar för sig själv och andra. Som vikarierande lärare samarbetar du med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar i skolans utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa mot åk. 3-6 i textilslöjd. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare ser vi det som meriterande. Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärandemiljö åt våra elever under hela deras skoldag. Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg. Viktigt för oss på Videdalsskolan är att du har ett professionellt förhållningssätt och är riktigt duktig på att skapa goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare och kollegor.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Videdalsskolan är en F-9 skola med tillhörande fritidshem. Vi har även en grundsärskola, synverksamhet och autismgrupp. På Videdalsskolan arbetar vi med trygghet, respektfulla relationer och undervisningens kvalité i fokus. På så sätt får vi en effektfull organisation för att nå varje elevs bästa skola. På Videdalsskolan är vår mångfald vår styrka. Vi är som ett Malmö i miniformat.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Visstidsanställning till och med 2023-06-15
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmö Stad Projekt

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons