Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare i textilslöjd åk 4-9 till Dammfriskolan

Lärare i textilslöjd åk 4-9 till Dammfriskolan

Malmö stad · Malmö · Ansök senast 6 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en lärare i textilslöjd som vill ha flera kollegor inom samma ämne. Du trivs med att vara mentor och samarbeta i ett arbetslag.
Det är viktigt för dig att utvecklas men även att utveckla dina kollegor. Du arbetar prestigelöst och finner en glädje att utveckla eleverna mot målen i läroplanen.
Goda relationer med eleverna är en förutsättning för dig om du skall lyckas med din undervisning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig och legitimerad textilslöjdlärare. Har du ett sidoämne är det extra meriterande.

Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa studiero och en god lärandemiljö åt våra elever under hela deras skoldag.

Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med våra elever, deras vårdnadshavare och alla dina kollegor på skolan.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Dammfriskolan är en F-9 skola där en mindre Grundsärskola ingår samt en särskild undervisningsgrupp för elever med autism. Skolan är en mångkuturell skola med elever från hela Malmö.

Vi är en resultatinriktad skola som bygger våra utvecklingsområden på data och forskning. Du drivs av att lära tillsammans med dina kollegor för att på så sätt utveckla undervisningen.

I år arbetar vi med ett utforskande åtagande som vi kallar utforskande lärgrupper enligt Helene Timperleys modell.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmö stad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Jörgen Håkansson

0709-34 18 00

Dela jobbannonsen

Anmäl annons