Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare i Svenska och engelska (6-9)

Lärare i Svenska och engelska (6-9)

Södertörns friskola · Huddinge · Ansök senast 9 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Södertörns friskola är en arbetsplats utöver det vanliga! Skolan ligger i ett naturskönt parklandskap med skogen inpå knuten. Skolan har flera olika byggnader vilket gör att det känns som en liten skola trots att vi har 470 elever och ca 55 anställda.

Tack vare att skolan drivs som ett personalkooperativ råder en stark vi-känsla, det är vår skola tillsammans och alla är delaktiga i hur skolan fungerar. Vi har funnits i 21 år och under dessa år har bra struktur, organisation och rutiner formats och byggts upp. Ett starkt engagemang råder både hos personal och elever. Vi rekommenderar att komma på ett besök för att förstå det speciella med skolan trots att vi i mycket är en helt vanlig skola.


Vi söker nu en lärare i svenska och engelska. Du kommer att ingå i ett väl fungerande arbetslag med goda rutiner och gott samarbete. För att du ska trivas på skolan krävs god samarbetsförmåga, skicklighet i ämneskunskaper och undervisning samt vilja att ingå i ett kooperativ med möjlighet att påverka verksamheten i stort som smått. Som lärare på Södertörns friskola arbetar du också i ett nära samarbete med övriga språklärare.


Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till tillsvidaretjänst fr o m vårterminen 2022. Nuvarande lärare är tjänstledig för att pröva annat arbete. Omfattningen är 100%. Vi tillämpar vanligtvis sex månaders provanställning, men vid förlängning till tillsvidaretjänst räknas höstterminen som provanställning. Tillträde önskas från och 11/8-21


Vem är du?

Vi söker dig som har ett gott förhållningssätt till eleverna. Du har en positiv syn på alla elevers förmåga att lyckas, har ett stort engagemang samt är drivande, flexibel och initiativrik. Vi ser gärna att du har stor förmåga att kommunicera med elever och föräldrar på ett lösningsfokuserat sätt. Det är viktigt att du har lätt för att skapa relationer till eleverna som gynnar deras kunskapsutveckling och möjlighet att växa till goda medmänniskor. Ett formativt förhållningssätt till ditt eget och elevernas lärande lägger vi stor vikt vid. God digital kompetens är meriterande men inte ett måste då det finns stora möjligheter till fortbildning med hjälp av mycket kunnig personal.


På skolan råder även en stark utvecklingsvilja både bland eleverna och personalen. Det vi lyfter fram som positivt i vår verksamhet är något som borde vara en självklarhet i alla skolor. Till det positiva och självklara är att vi kan arbeta med skolans kärnuppdrag och skapa goda förutsättningar för våra elever att nå så långt som möjligt i deras kunskapsutveckling.


Vi kommer att intervjua löpande, välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Södertörns friskola

Placering

Huddinge

Kontaktperson

Södertörns Friskola Ekonomisk Fören

Dela jobbannonsen

Anmäl annons