Lärare i Svenska åk 7-9

Strängnäs montessori · Strängnäs

·

Ansök senast 27 nov. (1 dag kvar)

Ansök via mejl

Vi söker dig som vill börja på en arbetsplats, som man trivs på, där man är en i teamet som finns för eleverna på Strängnäs Montessori. Du är legitimerad lärare med behörighet för undervisning i Svenska.

Ditt uppdrag är att undervisa i Svenska. Detta gör du utifrån vår gemensamma vision och de strategier som betonar vikten av att utöva ett tydligt pedagogiskt ledarskap, att utveckla en lärande organisation och att stärka inflytande och delaktighet för elever och föräldrar. Du kommer även att samarbeta med övriga lärare inom olika projekt.

Du har förmåga till helhetssyn, är strukturerad, ordningsam och lösningsfokuserad och kan prioritera samt improvisera. Det är positivt om du har montessori utbildning men iallafall tilltalas av dess arbetssätt. Du brinner för pedagogisk utveckling och du har ett tydligt fokus på eleven samt en optimistisk syn på tillvaron.

Strängnäs Montessori är en föräldradriven friskola som ligger i natursköna Sundby Park i Strängnäs. Våra lokaler är ljusa och fräscha och vi alla hjälps åt att ha och bevara en trevlig lärmiljö. Relationer och bemötande är något vi värnar om och det gör att vi har ett gott arbetsklimat i verksamheten. Vi har ca 500 barn mellan 1-16 år i vår verksamhet(förskola, fritids och grundskola) och ca 90 anställda. I vår verksamhet inspireras vi av Maria Montessoris pedagogik.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Strängnäs montessori

Placering

Strängnäs

Kontaktperson

Strängnäs Montessoriskola Ekonomisk Fören

Ansök via mejl