Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare i svenska åk 7-9 med möjlighet till SO/idrott

Lärare i svenska åk 7-9 med möjlighet till SO/idrott

Agape, Johannesskolan, Vindruvan · Norrköping · Ansök senast 7 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Johannesskolan är en kristen friskola i som har funnits i 30 år. Vi har systerskolor i både Nyköping och i Flen. I samma byggnad med oss finns Vindruvans förskola.

Vi finns mitt i en växande stadsdel Sandtorp med bra förbindelser till centrala Norrköping och andra bostadsområden i staden.

Läsåret 2022/2023 kommer vi att ha ca.170 elever i klasserna F-9.

Du behöver vara förtrogen med kursplanen och andra styrdokument samt hålla dig informerad om forskningen och utvecklingen inom ditt ämne. Du behöver kunna göra relevanta val när det gäller läromedel och metodik. Det är en fördel med en längre erfarenhet. Undervisningsgrupperna kommer att bestå av 12-24 elever.

Du behöver kunna anpassa innehållet individuellt samt ha kunskaper om språkutvecklande arbetssätt och formativ bedömning. Vi satsar på att utveckla elevernas läsförmåga och därför behöver du kunna inspirera till god läsvana. Du ska även ha förmåga att träna elever i retorik.

Du ska kunna skapa och upprätthålla goda relationer, bra studiero samt en strukturerad och trygg studiemiljö där inlärning och skaparglädje främjas. En positiv attityd och samarbetsförmåga med både arbetslaget, elever och föräldrar krävs.

Som en konfessionell kristen skola värdesätter vi din personliga tro.

Vi söker ämneslärare som har behörighet i ämnet svenska åk 7-9. Det är en fördel att ha behörighet även i svenska som andra språk och gärna ytterligare ämnen, vilket kan öka tjänstgöringsgraden.

Du kommer att ingå i arbetslaget för högstadiet och delta i kollegialt lärande där du förväntas bidra med en konstruktiv och positiv attityd.

Obs! Urval sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Agape, Johannesskolan, Vindruvan

Placering

Norrköping

Kontaktperson

Stift Agape Norrköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons