Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare i psykologi och filosofi till Angeredsgymnasiet

Lärare i psykologi och filosofi till Angeredsgymnasiet

Göteborgs Stad · Göteborg · Ansök senast 15 dec.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, gymnasiesärskola, särvux, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling. I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång.

Arbetsuppgifter
Angeredsgymnasiet är en gymnasieskola med både nationella- och introduktionsprogram samt Riksgymnasium för elever med rörelsehinder. Här är glädje och lust lika självklara inslag som kunskap och utveckling. Vi är övertygade om att elever som trivs och känner arbetsglädje också lyckas bättre med studierna. Undervisning på ekonomiprogrammet i psykologi och filosofi på gymnasienivå. På Angeredsgymnasiet arbetar vi ständigt med att utveckla den pedagogiska verksamheten för att nå en ökad måluppfyllelse för våra elever. Som pedagog på Angeredsgymnasiet har du en central roll i detta utvecklingsarbete tillsammans med andra pedagoger genom den aktionsforskning som bedrivs på skolan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa i psykologi och filosofi på gymnasienivå. Du har god förmåga att arbeta tillsammans med andra lärare i arbetslag. Arbetet kräver vana vid att använda datorn både som pedagogiskt och administrativt hjälpmedel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet såsom flexibilitet, kreativitet och god samarbetsförmåga.

Övrigt
När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Med hänvisning till lagarna som reglerar registerkontroll, måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret (av typ 442.14) innan anställningsavtal kan upprättas. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser och annonsplatser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Göteborgs Stad

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Ola Lindhé

031-367 15 14

Dela jobbannonsen

Anmäl annons