Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare i modersmål albanska på distans och fjärr

Lärare i modersmål albanska på distans och fjärr

Wermteach Fjärrundervisning AB · · Ansök senast 27 aug.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som vill undervisa studerande på distans. Omfattningen är inledningsvis enstaka timmar per vecka.

WermTeach grundades våren 2020, med visionen att alla elever skall undervisas av behöriga lärare och att alla lärare undervisar i ämnen som de har behörighet att undervisa i. honnörsord är kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Lärare på distans, kan det vara något? Vill du arbeta hemifrån? Är du intresserad av att styra din egen arbetsdag? Eller söker du ett arbete att kombinera med deltidsanställning eller annat? Möjligheterna är många hos oss på Wermteach och Som webblärare träffar du våra elever genom lärplattform på nätet.

Som webblärare handleder, fjärrundervisar och bedömer du eleverna. I slutet av varje kurs träffar du dina elever enskilt i ett digitalt mötesrum för att stämma av kunskapsnivån inför betygsättningen.

När du börjar ditt arbete hos oss kommer du att genomgå en introduktion till webblärarjobbet.

Vår IT-support finns tillhands för frågor av teknisk karaktär.

Vi söker dig som vill undervisa studerande på distans. För att kunna arbeta från hemmet bör att du ha förmåga till självledarskap - kunna planera din tid och arbeta självständigt. Du bör helst ha legitimation i ett eller flera ämnen. Som lärare är du tydlig i din kommunikation i både tal och skrift; du formulerar med lätthet konstruktiv återkoppling till dina elever. Din arbetstid är flexibel och arvode utgår utifrån utfört uppdrag. Uppdraget kan vara på hel- eller deltid och kan med fördel kombineras med annan anställning. Du arbetar på uppdragsbasis där ditt arbete diskuteras fortlöpande med din utbildningsledare.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wermteach Fjärrundervisning AB

Kontaktperson

Wermteach Fjärrundervisning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons