Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare i mediaämnen till TBS Stockholm

Lärare i mediaämnen till TBS Stockholm

Thoren Business School Medborgarplatsen · Stockholm · Ansök senast 1 juni

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Thoren Business School Stockholm är en av Sveriges främsta fristående gymnasieskolor som utbildar framtidens affärskvinnor och affärsmän. Vårt koncept bygger på ett nära samarbete med näringslivet. Våra elever är mycket studiemotiverade och på skolan råder en god trivsel. Skolan erbjuder en kreativ miljö med ljusa, moderna lokaler mitt på Medborgarplatsen. Vill du vara med att utveckla framtidens gymnasium? Då kanske du är personen vi söker!

Lärandeklimatet på skolan kännetecknas av engagemang och tillit. Relationen mellan personal och elev är mycket viktig och bygger på respekt och förtroende. Våra pedagoger verkar i en otraditionell och flexibel inlärningsmiljö som präglas av en stark entreprenörsanda.

www.affarsgymnasiet.se Thoren Business School Stockholm är en av Sveriges främsta fristående gymnasieskolor som utbildar framtidens affärskvinnor och affärsmän. Vårt koncept bygger på ett nära samarbete med näringslivet. Våra elever är mycket studiemotiverade och på skolan råder en god trivsel. Skolan erbjuder en kreativ miljö med ljusa, moderna lokaler mitt på Medborgarplatsen. Vill du vara med att utveckla framtidens gymnasium? Då kanske du är personen vi söker!

Huvudman för skolan är ThorenGruppen, ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag som grundades 1999. Idag har vi över 1400 medarbetare och arbetar med utbildning och kompetensutveckling över hela Sverige i nära samarbete med näringsliv och arbetsliv. Förutom företags- och vuxenutbildning finns 27 st gymnasieskolor inom koncernen fördelade på tre koncept. Under 2014 startade vi vår första för- och grundskola, Thoren Framtid.

Det är i vår passion för kompetensutveckling allt bottnar. Vi tror helt enkelt att världen mår bättre av ett lärande förhållningssätt, att med nyfikenhet pröva och utvärdera nya vägar. Kreativa idéer som utmanar, stimulerar och engagerar skapar i slutänden en bättre värld för våra kunder och oss själva. Mod, kraft och passion resulterar i en koncern med stort samhällsengagemang och hjärta. Hos ThorenGruppen finner du en blandning av ett flertal företag, alla med kompetens som tydlig beröringspunkt. Vi tvekar inte att omsätta en god idé i handling – oavsett hur omfattande arbetet kan vara.

Vi söker en lärare i medieämnen (kurser "Media, kommunikation och samhälle 1", "Journalistik, reklam och info" samt "Medieproduktion 1") till TBS Stockholm.

Som lärare hos oss brinner du för din undervisning och testar gärna nya pedagogiska vägar för att väcka intresse hos dina elever. Skolan ledord- mod, kraft och passion med hjärta- speglas i din undervisning och i dig som individ. Du trivs att arbeta i ett team och tillsammans med dina kollegor bidrar du till att skapa Stockholms bästa affärsgymnasium.

Tjänsten är 40 %, visstidsanställning, tillträde sker 2021-08-09 till och med 2022-06-30 (med eventuell förlängning).

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Thoren Business School Medborgarplatsen

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Thorengruppen AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons