Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare i idrott med ett försteläraruppdrag

Lärare i idrott med ett försteläraruppdrag

KUBIKSKOLAN AKTIEBOLAG · Helsingborg · Ansök senast 18 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig inom idrott och hälsa. Om du har några års erfarenhet är det meriterande.

En idrottslärare på Dibber Kubikskolan behöver ha goda ämneskunskaper. Du behöver vara drivande för att hela skolan ska genomsyras av rörelse och aktivitet. Du samarbetar inom ämnesgruppen praktisk-estetiska ämnen och i arbetslag i alla stadier. Därför är det viktigt att du också är en lagspelare och delar med dig av dina erfarenheter och lyssnar på andras.

Som förestelärare inom ämnet idrott och hälsa ska du leda och koordinera satsningen på rörelse. Kubikskolan Dibber har amitionen att ligga i framkant på en kraftfull rörelse- och hälsoinriktning. Fokus ska vara på att dessa insatser ska leda till lärande och framgång när det gäller enskilda elevers resultat och det som initieras ska vara baserat på vetenskaplig grund och beprövade erfarenheter. Uppdraget ska omfatta elevens tid i skolan men även inspirera till rörelse och hälsosamt liv på fritiden. Därför är kontakter och nätverkande med föreningslivet en del av uppdraget. Vi är en del i Riksidrottsförbundet satsning "Rörelsesatsning i skolan". Du kommer att leda satsningen tillsammans med andra kollegor och skolledare.

Du har förmåga att motivera och skapa lärande och lärmiljöer som präglas av inkludering, variation och interaktivitet. Du är en driven lärare som brinner för ditt uppdrag. Du är strukturerad och klarar att hantera barnen med värme och engagemang. I ditt uppdrag kan det bli aktuellt med ett mentorskap mot några av våra elever. Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg.

Kubikskolan Dibber är en skola med inriktning matematik-naturvetenskap där undervisningen håller hög kvalitet och stimulerar alla elevers kreativitet och lärande. Kubikskolan är en fristående skola med ett mångkulturellt upptagningsområde.

Vi har ca 460 elever från förskoleklass till skolår 9. Vi är en skola med engagerade lärare som har ett stort hjärta för sina elever. Det är en god stämning bland både elever och personal. Kubikskolan ägs sedan 1/10 2018 av Dibber Sverige. Vårt uppdrag är att få världens viktigaste värden att växa.

I vår skola ska eleverna uppnå utmärkta studieresultat och utveckla de kompetenser och förmågor som krävs för framtida studier och yrkesliv. Vi ska ligga i framkant vad det gäller pedagogisk utveckling, genomförande och organisering av undervisningen. Att ta stöd i forskning är en självklarhet för oss.

Avslutningsvis så har vi roligt tillsammans på jobb. Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KUBIKSKOLAN AKTIEBOLAG

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Dibber Kubikskolan AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons