Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare i fritidshem i kombination med annat ämne

LINGBYGDENS FRISKOLA EKONOMISK FÖRENING · Ljungby

·

Ansök senast 16 maj (7 dagar kvar)

Ansök via mejl

Välkommen till Lingbygdens friskola! Vill du tillsammans med engagerade och kompetenta arbetskamrater utveckla verksamheten vidare? Vi växer och har många barn i skolan och antalet ökar de kommande åren. Vi söker dig som vill bli en i vårt gäng.

Vi tar vara på landsbygdens fördelar, har nära till naturen, är långsamt växande och ger barnen en trygg och god miljö. Vi vill både i förskolan och skolan förverkliga vår profil med utomhuspedagogik, rörelse och hälsa.

Sedan 2011 äger och driver en ekonomisk förening verksamheten utan vinstintresse. Ekonomin är stabil och verksamheten får mycket uppskattning. Lingbygdens friskola ligger i Södra Ljunga, endast 15 minuter från Ljungby och med naturen som närmaste granne. Verksamheten består av fritidshem, förskola och grundskola F-6. Vi har en mycket engagerad personalgrupp och likaså en engagerad styrelse som vill att vi utvecklar verksamheten och möter kommande år med fler och fler barn i skolan.

Vi har en profil mot utepedagogik, rörelse och hälsa som vi arbetar med att utveckla och där blir du en viktig person i vårt arbetslag. Vi har många barn på både förskola och skola och till hösten växer vår fritidshemsverksamhet.

Därför söker vi nu dig som är lärare i fritidshem. Du får gärna vara behörig i idrott också. Andra ämnen kan vara aktuella att undervisa i, det kan vara t ex musik, bild eller engelska. Tillträde till tjänsten är augusti 2021.

Du kommer att ansvara för vår fritidsverksamhet och utveckla den vidare. Du kommer att jobba i ett engagerat och positivt arbetslag som ställer upp för varandra och alltid hjälps år där det behövs. Ditt uppdrag som lärare i fritidshemmet och något/några andra ämnen är självständigt och utvecklande.

Blir du intresserad och är nyfiken på hur det är att arbeta på en friskola, tveka inte att höra av dig.

Vi tillämpar löpande rekrytering och kallar till intervjuer allt eftersom ansökningar kommer in.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

LINGBYGDENS FRISKOLA EKONOMISK FÖRENING

Placering

Ljungby

Kontaktperson

Lingbygdens Friskola Ekonomisk Fören

Ansök via mejl