Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare i bild

Värmdö Kommun · Värmdö · Ansök senast 19 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Vår skola är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. Hemmestaskolan ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Värmdö kommun är en kommun i stark utveckling. Vi ger dig möjligheten att vara med och utveckla Värmdös yngre medborgare.

Nu söker vi dig som vill arbeta som lärare hos oss under den tid som en av alla våra duktiga lärare är på föräldraledighet. Vill du vara delaktig i ett arbetslag där samarbete mellan kollegor och en positiv elevsyn är ledstjärnor så är detta kanske platsen för dig.

Du kommer att undervisa i årskurs 3-6 samt i årskurs 9. Undervisningen i våra estetiska ämnen sker i årskurs 3-5 i halvklasser.

I rollen
som lärare hos oss har du ett nära samarbete kring planering och elevhälsa med både klassanknuten fritidspersonal samt med de andra lärarna i årskursen. Vi är en skola i förändring och ska alltid vara en organisation där alla barn är allas barn och där alla medarbetare tas på allvar och lyssnas på. I rollen ingår ett aktivt relationsbyggande arbete i och runt omkring din undervisning. Vi är övertygade om att en god relation till eleverna också är en god grund för en fungerande inlärning.

Vi söker dig som
är legitimerad lärare i bild och som har erfarenhet av att undervisa i bild i grundskolan. Du är trygg i din yrkesroll gentemot barn, föräldrar och kollegor och har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Du är välorganiserad både i din undervisning och din dokumentation. Du är nyfiken på och vill lära dig mer om elever i behov av särskilt stöd och hur skolgången bäst kan göras tillgänglig för alla barn. Du är prestigelös och har lätt för att utforska och ompröva metoder. Du har lätt för att samarbeta med andra lärare för att eleverna ska nå bäst resultat och är van att göra anpassningar av undervisningen inom ramen för ditt uppdrag för att nå ut till samtliga elever. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete med all personal på skolan.
För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

På Hemmestaskolan
har vi samlad skoldag där fritids är integrerat, vilket möjliggör mindre grupper under flera tillfällen i veckan. Vi har ett aktivt arbete kring inkluderande lösningar som ska genomsyra inte bara lektionerna utan även samtliga rastaktiviteter och omgivningar på skolans område. Vårt fritidshem är mycket populärt och skolans organisation möjliggör att vi därigenom fångar upp barnen även i deras övriga miljöer.

Hemmestaskolan är en F-9 skola med drygt 860 elever i årskursvisa arbetslag. Vår skola är en mobilfri och trygg skola, samtidigt som alla våra elever har tillgång till digitala verktyg som en del av undervisningen. Vi har ett aktivt och väl fungerande elevhälsoteam med bred kompetens som har ett nära samarbete med arbetslagen. I anslutning till skolan ligger ett av kommunens folkbibliotek.

I Värmdö kommun
erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Värmdö Kommun

Placering

Värmdö

Kontaktperson

Värmdö Kommun

08-57047000

Dela jobbannonsen

Anmäl annons