Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare i bild 100%, år 1 - 9, Ebba Braheskolan

Lärare i bild 100%, år 1 - 9, Ebba Braheskolan

Ebba Braheskolan AB · Nacka · Ansök senast 25 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara med och skapa Sveriges bästa skola?


Hösten 2017 öppnade Ebba Braheskolan på Kvarnholmen. Vår vision är att driva utbildning i världsklass med kärlek till lärande och att ge våra elever Sveriges bästa kunskapsutveckling. Vi har elever från förskoleklass upp till år 9. Till läsåret 2020 - 2021 starter vi även en gymnasieskola i nuvarande lokaler.


Till terminsstart VT - 21 (januari 21) söker vi en lärare i bild på heltid för år 1 - 9. Du undervisar årskurserna 1 - 9 och är tillsammans med en annan lärare, mentor för en klass i år 5.


Din profil

Du är en utbildad lärare med gedigna ämneskunskaper och stor förmåga att möta varje enskild elev med passion och engagemang. Du är en tydlig ledare i klassrummet och förstår vikten av att undervisning ska vara kreativ och stimulerande, samtidigt som den ska vila på forskning och beprövade metoder. Du är prestigelös och nyfiken, och delar gärna med dig av dina kunskaper till dina medarbetare. Du brinner för goda resultat och trivs i en föränderlig miljö där initiativ värderas högt.


Ebba Braheskolan som arbetsgivare

Lärarens kompetenser är det viktigaste för ett barns lärande. På Ebba Braheskolan satsar vi därför på att våra lärare kontinuerligt ska erbjudas kompetensutveckling och internationella utbyten. Vi erbjuder en stimulerande och flexibel arbetsmiljö med stort utrymme för kollegialt lärande och pedagogiskt utvecklingsarbete. För dig som nyexaminerad tillhandahåller vi även handledning och mentorskap av våra erfarna lärare.


Skolan och Kvarnholmen

Skolan ligger på Kvarnholmen med närhet till skog och

hav. Trots att Kvarnholmen främst förknippas med industri består den till stor del av skärgårdsnatur och på öns östra spets, precis bredvid skolan, utvecklas nu det befintliga grönområdet till en oas med aktiviteter och rekreation. Det finns goda kommunikationer till Kvarnholmen och du tar dig med buss från Slussen på ca 15 minuter. Det går även bra att ta båten från Nybroplan eller från Lidingö som tar dig till Kvarnholmen på 20 minuter.


Läs gärna mer om oss på ebbabraheskolan.se


CV och personligt brev skickas till rektor Linus Fröidstedt: linus.froidstedt@edu.ebbabraheskolan.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ebba Braheskolan AB

Placering

Nacka

Kontaktperson

Ebba Braheskolan AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons