Lärare fritidshem

Stiftelsen Söderköpings Waldorfskola · Söderköping · Ansök senast 20 juni (2 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Till höstterminen 2024 söker vi vikarie till vårt Fritidshem Spången. Här finns ca 65 barn inskrivna, från förskoleklass och upp till klass 6, och mycket av verksamheten sker utomhus på vårt natursköna skolområde. Tjänsten innebär att vara en del av ett väl sammansvetsat arbetslag på fritidshemmet men också att vara en del av skolans verksamhet. Arbetet följer såväl Lgr 11 som Waldorfskolornas arbetsplan "En väg till frihet".

Tjänsten innebär att du vissa dagar har ansvar för öppning och frukost och andra dagar är det du som ansvarar för stängning. Arbetslaget upprättar ett schema såväl för sina arbetstider som för elevernas aktiviteter. Att finnas tillgänglig på raster eller som elevstöd i någon klass är en del av uppdraget.

Fritidshemmet har ett eget aktivitetsschema för eleverna och du förväntas planera och genomföra olika aktiviteter i samråd med dina kollegor, samt dokumentera som en del av vårt systematiska kvalitetsarbete.

Du som söker ska ha lärarlegitimation för att arbeta på fritidshem och ett intresse och nyfikenhet för Waldorfpedagogik. Du ska kunna ta egna initiativ och samtidigt kunna samarbeta. Vi värdesätter kreativitet och flexibilitet.

Skolan ligger naturskönt några minuters väg från Söderköpings stadskärna . Vi bedriver förskola, fritidshem samt grundskola f-9.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stiftelsen Söderköpings Waldorfskola

Placering

Söderköping

Kontaktperson

Stift Söderköpings Waldorfskola

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons