Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare åk 7-9 SV/SVA/SO - Östra Skolan

Lärare åk 7-9 SV/SVA/SO - Östra Skolan

ÖSTRA SKOLAN · Malmö · Ansök senast 27 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Östra Skolan - Dibber söker inför hösten behörig och legitimerad lärare i Sv/Sva och SO. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%.

__________________________________________________________________________________________

Vill du bidra till att få alla elever att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team och utvecklande arbetsdagar? Vi får världens viktigaste värden att växa!

Då är det dig vi söker!

Östra Skolan ligger vid Värnhem och våra lokaler är belägna i bottenplan på MKB:s studentboende Rönnen. Vi är en liten familjär skola med ca 140 elever från åk 7-9 och där vi är ca 20 anställda. Skolan är viktig för våra elever och det avspeglas i våra studieresultat som är mycket goda. Våra elever kommer från hela staden, vilket gör att vi har stort fokus på att skapa trivsel, trygghet och en skola för alla. Vi arbetar elevnära, med stort fokus på att bygga bärande relationer. Vår vision lyder; Trygg, kompetent och redo för framtiden!

Östra Skolan söker en legitimerad lärare med behörighet för undervisning mot årskurs 7-9 i Sv/Sva samt So. Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Du har även en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en varierad och kvalitativ undervisning. Vi lägger stor vikt vid att din undervisning bygger på evidens och beprövade erfarenheter. Du är en tydlig ledare som skapar studiero och en trygg lärandemiljö för alla våra elever under hela deras skoldag. Du är flexibel och har förmågan att erbjuda en tillgänglig lärmiljö för alla våra elever. Vi ser även att du har förmågan och viljan att arbeta för helheten på skolan. I tjänsten ingår också ett mentorskap för en grupp elever. Vi ser därför att ditt mentorskap bygger på ett dynamiskt engagemang som får dina elever att känna sig trygga och kompetenta.

Kvalifikation

  • Lärarlegitimation och behörighet är ett krav. Tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare på högstadiet (åk 7-9) är meriterande.
  • Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både med kollegor, föräldrar och elever.
  • Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner.
  • Du har god kunskap i dina undervisande ämnen,
  • Du har god teoretisk kunskap som du kan använda i skolans praktik med gott resultat.
  • Du har förmågan att anpassa dig till förändrade förhållanden. Du har lätt för att anpassa ditt beteende i förhållande till andra människors behov.
  • Du är väl förtrogen med att använda tekniska hjälpmedel och andra hjälpmedel för elever i behov av extra anpassningar och särskilt stöd.

Vi erbjuder

Vi har höga förväntningar på både elever och medarbetare och erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. Vi stöttar varandra och är måna om en positiv kultur där vi hela tiden utvecklas. Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept med tillgång till ett omfattande utbildningsmaterial. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.»

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter;

*Fria pedagogiska måltider

*Friskvårdsbidrag

*Personalstöd via Falck Health Care

Vi vågar lova att du kommer att känna dig välkommen och trivas hos oss. Sök NU!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ÖSTRA SKOLAN

Placering

Malmö

Kontaktperson

Östra Skolan AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons