Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lärare åk 4

Skapaskolan · Huddinge · Ansök senast 22 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

OM OSS

Skapaskolan är en fristående skola i Huddinge som har som en av sina målsättningar att bidra till utveckling av svensk grundskola. Vår vision är “Mod och förmåga att följa sina drömmar” och dit kommer vi genom att skapa den meningsfulla skolan. Genom att bland annat arbeta med Värdeskapande lärande, Kooperativt lärande, Digitalt skapande och Hjärnkunskap/träning, vill vi att våra elever ska utvecklas så långt det bara är möjligt akademiskt, kreativt och personligt.

Verksamheten består idag av ca 500 elever från förskoleklass till årskurs nio och ca 50 medarbetare. Skapaskolan är byggd med en helt nytänkande arkitektur för nutidens lärande, som möjliggör att lärare arbetar i team samtidigt som elevgruppen kan delas i mindre grupper för att möjliggöra lugn och arbetsro. Skolan har också ambitionen att bli ett center för samtal och lärande kring skolutveckling i stort.


Vi söker dig som känner dig hemma i dessa påståenden:


- Jag vill arbeta på en skola där vi utgår från en gemensam vision och gemensamma värderingar.

- Jag vill samarbeta med kollegor kring våra gemensamma elever och vår gemensamma undervisning.

- Liksom vi förväntar oss livslångt lärande av våra elever vill jag som pedagog fortsätta lära och utvecklas.

- Jag vill arbeta ämnesintegrerat så långt det bara är möjligt.

- Jag vill arbeta värdeskapande, vilket innebär att jag vill hitta arbetssätt där elever får verkliga mottagare för sina arbeten och sitt lärande.

- Jag ser att hjärnforskningen bär på nya spännande möjligheter för min undervisning.

- Jag har arbetat mycket digitalt eller känner mig mycket motiverad att lära mig mer om hur digitala verktyg och arbetssätt kan lyfta skolan.

-Jag vill framförallt ha roligt på jobbet och mina kollegor betyder mycket för mig.

Vi behöver nu stärka upp mellanstadieteamet med en behörig lärare i matematik, NO, teknik och engelska för årskurs 4-6.

Vi arbetar utifrån en pedagogisk modell där vi vill att våra elever lär genom att vara aktiva producenter av texter, bilder, filmer och annat. Vi arbetar med kooperativt lärande som en av våra undervisningsstrukturer och vi strävar efter att arbeta värdeskapande där fokus hela tiden ska vara meningsfullheten för våra elever. Digital teknik är en självklarhet i vår verktygslåda för att nå våra pedagogiska mål och det underlättas av att eleverna har varsin lärplatta. Vi tror att du vill vara med och utveckla och tillhandahålla en utbildning i toppklass som förbereder eleverna för deras fortsatta liv.


OM DIG

Du är behörig lärare i matematik, NO, teknik och engelska i år 4-6. Du har en mycket god pedagogisk och didaktisk förmåga med djupa ämneskunskaper. Vi letar efter dig som tillsammans med dina kollegor vill utvecklas som pedagog och som har förmåga till reflektion. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där förmåga till relationsskapande och samarbete är av främsta värde för oss.

Du har en god kommunikativ förmåga och talar och skriver svenska obehindrat.


OM TJÄNSTEN

Som lärare i matematik, NO, teknik och engelska ansvarar du tillsammans med lärarkollegor för planering, undervisning och bedömning i dina ämnen. Mentorskapet och kontakt med vårdnadshavare delas mellan lärarkollegor.

Tillträde: till läsåret 21/22 dvs. 9 augusti 2021 (eller enligt överenskommelse)

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Skapaskolan

Placering

Huddinge

Kontaktperson

The Learning Lab i Stockholm AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons