Lärare åk 4-6

Fokusskolan · Nyköping

·

Ansök senast 18 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Fokusskolan | Lärare åk 4-6

Nu förstärker vi kollegiet med en legitimerad lärare i några av grundskolans ämnen, främst svenska och matematik för årskurs 4–6.

På Fokusskolan sätter vi stort värde på att bry oss om varandra och våra elever. Vi är helhjärtat och varmt engagerade i vårt arbete och elevernas studiemiljö. Sedan skolan startades 1996 har många årliga aktiviteter och traditioner etablerats som ger guldkant åt både elever och medarbetare. Till exempel språkresor, studieresa till koncentrationslägrens Polen och hajker. Att traditionerna hålls vid liv beror på ett stabilt kollegium med många kompetenser som tas tillvara.

Vi är en liten skola med gott om vuxna i verksamheten. Som pedagog hos oss är du aldrig ensam. Du jobbar nära tillsammans med speciallärare, elevassistent, skolledare, kurator, skolsköterska kring gruppen. Dina kollegor är behöriga lärare som gärna backar upp dig om du känner behov av det.

Vår kristna värdegrund är centralt för oss som jobbar på Fokusskolan. Den genomsyrar hela verksamheten - vi bemöter andra som vi själva vill bli bemötta. Det märks i klassrummet, på rasterna, i lektioner och aktiviteter.

Du kommer att trivas hos oss om:

· Du är lugn och trygg, gillar ordning och reda.

· Du får energi av att möta barn och ungdomar.

· Du är kreativ och bekväm med tekniska hjälpmedel som till exempel smartboard.

· Du hanterar skolans styrdokument med stor säkerhet och känner stolthet över ditt arbete gentemot elever och deras vårdnadshavare.

Du är utbildad lärare för årskurs 4-6. Vår klasslärare i åk 4 tar tjänstledigt för studier och det öppnar upp för en plats för dig. Vi söker längre vikariat alt. tillsvidareanställning som klasslärare i åk 4 och undervisade ämneslärare på mellanstadiet i främst svenska och matematik. Kanske har du tagit en paus från lärarjobbet för tillfället, men längtar tillbaka, bara de rätta förutsättningarna finns? Nu har du den chansen.

Tillträde: januari 2020

Mejla din ansökan som ett personligt brev och bifoga CV + kopia på lärarlegitimation till biträdande rektor Joachim Ärlebrant joachim.arlebrant@fokusskolan.se , telefon 0155 46 63 04. Intervjuer sker löpande. Var tydlig med vilka ämnen och åldrar på elever du har erfarenhet av.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fokusskolan

Placering

Nyköping

Kontaktperson

Nyfo AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Lärare åk 4-6 i din ansökan