Lärare åk 1 till Husieskolan

Malmö stad · Malmö

·

Ansök senast 8 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi förstärkning till Husieskolan!

I uppdraget ingår planering och genomförande av undervisning och bedömning av elevers förvärvade kunskaper. Som lärare utvärderar du och utvecklar det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget. Du bedriver en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen.

Som lärare samarbetar du med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. I uppdraget kan ingå mentorskap och handledning av studenter.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare med behörighet för undervisning mot åk. 1. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare ser vi det som meriterande.

Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför självständigt leda och organisera ditt arbete för att skapa studiero och en god lärandemiljö åt våra elever under hela deras skoldag.

Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Nu har du möjlighet att bli en del av vår härliga skola! Vi behöver en lärare i årskurs 1. Du kommer att arbeta med kompetenta kollegor både i årskursen och i vårt F-2 arbetslag.

Husieskolan är byggd 1924 och är renoverad med charm. Skolan ligger i ett lugnt område i östra Malmö med närhet till grön- och rekreationsområden. Husieskolan är en tvåparallellig F-6 skola med ca. 360 elever. Inför hösten 2020 har vi skapat nya arbetslag, F-2, 3-4 och 5-6. Vi har under många år arbetat med att utveckla undervisningen på skolan. Vi lär och provar tillsammans i vårt systematiska utvecklingsarbete baserat på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. På skolan har vi ett välfungerande EHT, vi arbetar med NTA (natur och teknik för alla), strukturerade läsgrupper och digitaliseringen är en integrerad del av undervisningen.

Värdegrund och förhållningssätt är väldigt viktigt i vardagen och kräver engagemang från alla medarbetare. Vi har organiserade rastaktiviteter under en stor del av rasterna. På Husieskolan har vi höga förväntningar och bidrar alla till en god arbetsmiljö för både elever och personal. Vi har motiverade elever och engagerade föräldrar.

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmö stad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Åsa Rantzow

0733-28 25 08