Lärare 4-6 till Aspås skola

KROKOMS KOMMUN · Krokom

·

Ansök senast 8 feb.

-Ett jobb med plats för utveckling

Till Aspås skola söker vi nu en lärare som brinner för att undervisa och att inspirera, motivera och väcka nyfikenhet hos eleverna att själva söka den kunskap de behöver.

En dag på Aspås skola

Aspås skola är en F-6 skola med tillhörande fritidhem. Aspås skola ligger belägen 5 km utanför centrala Krokom och på skolan går strax över 100 elever. Aspås skola och fritidshem arbetar mot visionen ” Aspås skola är en må-bra skola. Här arbetar vi hälsofrämjande, för goda relationer och ett lustfyllt lärande med höga förväntningar”.

Vi har valt att satsa på undervisning enligt Kooperativt lärande och du som söker behöver vara öppen för att arbeta i nära samarbete med arbetslaget på skolan. Aspås skola har goda meritvärden och tillgång till ett komplett Elevhälsoteam.

På Aspås skola har du som pedagog goda förutsättningar att bedriva utomhusaktiviteter då vi har nära till skog, idrottsplats med skidspår samt hockeyrink och egen gymnastiksal att tillgå. Sedan många år tillbaka har vi valt att lägga mer lektionstid än timplanen satt som minimum på undervisning av ämnet Idrott och hälsa.

Huvuduppdraget är att undervisa, planera, genomföra och utvärdera lektioner och på bästa sätt leda eleverna in i lärandet.

Att undervisa och stimulera eleverna utifrån de kommunala och nationella målen är huvuduppgiften i arbetet samt att inspirera, motivera och väcka nyfikenhet hos eleverna att själva söka den kunskap de behöver.

En annan viktig del är att stödja eleverna i deras personliga utveckling så att de fungerar socialt i samhället.

Din kompetens

Du som söker har en grundskollärarexamen med behörighet och legitimation mot åk 4-6. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet.

Vi fäster stor vikt vid ditt intresse för att delta i utvecklingsarbete såsom Kooperativt lärande och din förmåga till samarbete. Du ser arbetslaget som en resurs och det är självklart för Dig att på ett positivt sätt bidra till att lösa gemensamma uppgifter. Du har empatisk förmåga och tycker om att samarbeta, vilket även är viktigt för att kunna ha en god relation med elever, föräldrar och övrig personal.

Övrigt

Vikariat på 50-100 % under vårterminen 2021 med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Vid specifika frågor kring tjänsten, kontakta rektor Emma Johansson.

Vänta inte med din ansökan! Rekrytering kommer att ske löpande vilket betyder att tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum passerat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KROKOMS KOMMUN

Placering

Krokom

Kontaktperson

Krokoms kommun