Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lär dig Java via AW Academy och starta din nya karriär inom IT-branschen!

Lär dig Java via AW Academy och starta din nya karriär inom IT-branschen!

Academic Work · Skellefteå · Ansök senast 4 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Går det att lära sig programmering på 12 veckor? Kan jag gå Java-utbildningen utan någon tidigare arbetslivserfarenhet inom IT? Kommer jag som har tidigare IT-kompetens få utmanas och spetsa mina kunskaper inför nya roller? Får jag en anställning som IT-konsult efter examen? Svaret är JA på samtliga frågor. Genom AW Academy har vi genomfört mer än 100 program och examinerat över 1 800 konsulter som arbetar ute hos Academic Works kunder. Nu öppnar vi upp portarna till höstens program inom Java!

Information om uppdraget

Information om utbildningen

Utbildningsmetodiken bygger på Accelerated Learning som är en snabb väg till en ny karriär för de som inte räds en spännande utmaning. Vår pedagogik grundar sig i aktuell hjärnforskning och fokuserar på praktiskt lärande med högt tempo och ständig feedbackdialog.
  • Utbildningsstart: 10 januari 2022
  • Examensdag: 1 april
  • Omfattning: Heltid, schemalagd undervisning vardagar kl: 09.00-17.00
  • Utbildningsort: Utifrån rådande sutiation är det flexibelt, om du vill studera på distans eller på plats i Kista
  • Arbetsort efter avslutad utbildning: Skellefteå
ROLLEN SOM IT-KONSULT

Efter 12 veckors intensivutbildning har du fått en gedigen grund att starta din nya karriär som IT-konsult via Academic Work på. Du kommer arbeta ute hos någon av våra kunder där tidigare konsulter har arbetat i roller som bland annat systemutvecklare, testare, applikationskonsult, DBA, IT-support, projektledare och UX-designer. Befattningar, branscher och storleken på företag kommer att variera och det är viktigt att du i rollen som konsult är öppen för det. Det uppdrag du kommer få styrs av marknaden och våra kunders behov.

Det är detta som är så spännande med AW Academy - här har man ett gäng personer med helt olika kunskap och erfarenheter, vilket också betyder att färdigheter från tidigare jobb kan appliceras på programmering och ge en hel rad av varierande skillsets som man kan dela med varandra.

Pauline - Java S21

Läs gärna mer om Paulines resa här

Vi söker dig som

Är över 18 år
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt
  • Har klarat samtliga tre inledande tester med fokus på förmågor
  • Har ett stort intresse för IT och programmering.
För att ha fallenhet för konsultrollen behöver du ingen tidigare erfarenhet av IT, men du måste ha rätt förmågor, personliga egenskaper och engagemang för att påbörja din nya karriär. De personliga egenskaper vi söker hos dig är:
  • Problemlösande
  • Mycket god samarbetsförmåga
  • Uthållig
  • Flexibel
PRAKTISK INFORMATION
  • Rekryteringsprocessen: Vi arbetar utifrån löpnade urval och processen består av tre tester och två intervjuer. Du behöver klara samtliga tester för att kunna skicka in din ansökan. Öka därför dina chanser att få en plats genom att genomföra testerna så snart som möjligt!
  • Sök till AW Academy genom att klicka på Ansök här på annan site och klicka sedan på Utför testet överst på landningssidan.
  • Har du specifika frågor om AW Academy och utbildningen besvaras dessa på vår Academymail under kontorstid. Vi tar inte emot ansökningar via mailen.
VAD ÄR AW ACADEMY?

AW Academy utmanar utbildningsbranschen genom att erbjuda tidseffektiva och kvalitativa utbildningar för att minska kompetensbrist. Vi tror att lärande är lösningen för utveckling och tillväxt, både hos individer och organisationer. Genom att erbjuda Accelerated Learning Programs förbereder och utbildar vi människor med rätt förmågor och ambition för nya utmaningar och karriärer. Det här gör vi genom att kombinera en utmanande rekryteringsprocess som lägger vikt på vad personer kan åstadkomma imorgon, inte vad de gjorde igår. Samt ett skräddarsytt utbildningspaket som vi tagit fram tillsammans med några av de bästa lärarna inom sina respektive fält. Det här skapar en utbildningsmiljö där verkligt ambitiösa människor har möjlighet att nå sin fulla potential.

AW Academy är en del av Academic Work och har sedan starten 2015 hjälpt över 2000 individer till nya karriärer och 350+ företag till ny, eftertraktad kompetens.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Skellefteå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons