Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lantbrukare i Tidan behöver ytterligare ett par assistenter

Lantbrukare i Tidan behöver ytterligare ett par assistenter

FMF ASSISTANS AB · Skövde · Ansök senast 1 maj

Deltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Anders är en varm omtänksam person med glimten i ögat! Efter en Stroke drabbades Anders av en halvsidig förlamning och sedan ett par år har han personlig assistans i hemmet på gården utanför Tidan.

Runt Anders finns en stor kärleksfull familj med fru, barn, barnbarn och assistenter. Anders vill i den mån det är möjligt vara delaktig i både hemmet gården och familjen och med assistans är det möjligt.

Vi söker nu ytterligare ett par assistenter. Dels sommarvikarier och extra personal på timmar.

Anders vill gärna att personer i hans närhet ser möjligheter och inte problem. Assistenterna behöver tycka mycket om djur, natur och människor. Anders behöver också hjälp med hygien, matlagning inköp och andra sysslor i hemmet. Träning är nu också en viktig del i vardag. Vi ser gärna att du som söker kan inspirera och gärna att din positiva energi kan smitta av sig – gärna att du delar Anders intresse för trädgården som han drömmer om att få till.

Ni assistenter arbetar nära varandra och ofta tillsammans – det är en stor fördel om du som söker detta arbete är en lagspelare och samtidigt en ansvarsfull förstående person som har en genuin vilja av att hjälpa andra människor. Tillsammans skapar ni assistenter en viktig och fin assistans och arbetsplats – vill du vara en del av den?

Arbetstid/tjänstgöringsgrad

Sommarvikarier och behov av timvikarier som arbetar vid behov, tex vid ordinarie assistents sjukfrånvaro/sem.

Om lön

Vi tillämpar lön enligt KFO.

Kontaktpersoner

Maila cv och personligt brev till

Mail benka.boa@gmail.com

Sök jobbet senat 2021-05-01

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

FMF ASSISTANS AB

Placering

Skövde

Kontaktperson

Fmf Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons