Jobbsafari är en del avschibsted logo

Långtidsvikariat (78 %) till ung man i Falun

Omtanken Assistans AB · Falun · Ansök senast 4 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Omtanken Assistans anordnar personlig assistans för personer som har en funktionsnedsättning och har beviljats assistans enligt LSS eller SFB. Vi strävar efter att vara en verksamhet där alla trivs, både kunder och anhöriga samt personal. För att uppnå detta fokuserar vi på kvalitet istället för kvantitet. Vi vill att alla inom Omtanken ska känna gemenskap och därför ser vi till att ha ett nära samarbete i alla led.

Vi söker nu en personlig assistent till en ung man i Falun för ett långtidsvikariat på ett år med möjlighet till förlängning.

Beskrivning av arbetet:

Du kommer arbeta för och med en man med kognitiv funktionsnedsättning som behöver hjälp med hela sin dagliga livsföring. Det kan t.ex. vara att hjälpa till med att de dagliga rutinerna hämnar rätt, att följa med på daglig verksamhet och att vara med och skapa en meningsfull fritid. Här finns det både humor och en räv gömd bakom örat emellanåt.

Du kommer att arbeta dygnspass med sovande jour. Har du arbetat med autism eller autismliknande tillstånd så är det meriterande.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Omtanken Assistans AB

Placering

Falun

Kontaktperson

Omtanken Assistans i Norden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons