Jobbsafari är en del avschibsted logo

Landskapsarkitekt inom väg, gata och mark

Professionals Nord · Östersund · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du landskapsarkitekt och söker nästa steg i karriären? Längtar du efter en organisation som ger dig förutsättningar till ständig utveckling? Kom och bli en del av Nordens mest attraktiva arbetsgivare!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en landskapsarkitekt inom väg, gata och mark i Östersund.

Du kommer att arbeta på ett av de stora konsultbolagen som har expertis i flera olika teknikområden, vilket ger dig stora möjligheter till utveckling och variation i dina uppdrag. De är extra stolta över deras stora nätverk inom organisationen. Det ger dig alla förutsättningar att kunna leverera det bästa resultatet på dina projekt. Har du inte svaret på frågan, inga problem - kunskapen finns inom organisationen och svaret finns ett telefonsamtal bort. Du kommer att ledas av en chef som har lång och gedigen erfarenhet av branschen, och som med goda resultat väglett sina medarbetare i sin utveckling och dagliga arbete.

I Östersund får du möjlighet att kombinera en stimulerande arbetsplats med närheten till Jämtlands vackra natur. Det ger dig de bästa förutsättningarna för en bra balans mellan arbete och fritid.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Du kommer uppdragsleda uppdrag av varierande karaktär som omfattar alla skeden, från programhandlingar i tidiga skeden till detaljprojektering.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är utbildad landskapsarkitekt, har några års erfarenhet av rollen och kan kliva rakt in i verksamheten och leda dig och dina kollegor i de olika uppdragen. Då uppdragen är av varierande karaktär är det viktigt att du trivs i att jobba hela kedjan från tidiga skeden till bygghandling.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen.
Du är självgående i ditt arbete och gillar att ta ansvar. Du tycker om att leda andra i sin utveckling och delar gärna med dig av dina kunskaper. Vidare ser vi att du är noggrann och gillar att föra dialog tillsammans med kunder.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefin Sjöström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Professionals Nord

Placering

Östersund

Kontaktperson

Josefin Sjöström

070-497 96 20

Dela jobbannonsen

Anmäl annons