Jobbsafari är en del avschibsted logo

Landrins Bil söker skaderådgivare

Landrins Bil · Västerås · Ansök senast 4 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som trivs i en miljö där du kommer bidra med hög kundservice och jobba mot uppsatta mål på vår anläggning i Hässlö.

Om Tjänsten

Som skaderådgivare är din främsta uppgift att ge rådgivning och boka reparationer till våra kunder i butik, via telefon, e-post och via våra digitala kanaler. I arbetsuppgifterna ingår även att planera teknikernas jobb, fakturera och handlägga skadeärenden. Du kommer att ingå i vårt serviceteam som tillsammans arbetar för att överträffa våra kunders förväntningar och leva upp till vår vision "nöjd kund".

Placeringsort är Hässlö och arbetstiderna avser dagtid. Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.



Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet från kundservice eller likande inom bilbranschen. Meriterande om du har arbetat med skadehantering.

Fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande nivå.

Mycket god svenska i tal och skrift.

Goda datakunskaper och meriterande om du tidigare har arbetat i vårt affärssystem Kobra och Cabas.

B-körkort.

Din profil

För att lyckas som skaderådgivare ser vi att du är en person som trivs med att fronta kund och besitter god sambetsförmåga. Arbetet ställer höga krav på att kunna hantera olika individers behov och önskemål på ett lösningsfokuserat arbetssätt. Vi söker dig som är ansvarstagande, har en positiv inställning med goda sociala egenskaper och som gillar att jobba i ett högt tempo.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast senast 4 juli 2021. Skicka din ansökan med CV och personligt brev till nyttjobb@landrinsbil.se och märk ansökan "Skaderådgivare Hässlö"

Frågor angående tjänsten besvaras via mail av verkstadschef benny.gustavson@landrinsbil.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Landrins Bil

Placering

Västerås

Dela jobbannonsen

Anmäl annons