Jobbsafari är en del avschibsted logo

Läkare till vårdcentral

Din Doktor i Märsta AB · Sigtuna · Ansök senast 1 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Din doktor i Märsta är en privatägd vårdcentral med totalt 24 anställda som tillsammans tar hand om våra 9300 patienter. Vi är ett härligt gäng som stöttar varandra och har ett gott samarbete och ett positivt arbetsklimat. Utöver vårdcentralen har vi även barnavårdscentral och företagshälsovård. Mottagningen är belägen i Arlandastad, precis vid E4:an vilket gör att det är enkelt att ta sig till oss med bil. Kostnadsfri parkering för anställda finns.

Mer om oss kan du läsa på vår hemsida www.dindoktor.se


Arbetsbeskrivning:

Vi söker en legitimerad läkare eller icke-legitimerad underläkare för arbete på vår vårdcentral. I tjänsten som läkare ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Som läkare hos oss har du ett mycket varierat arbete med utredning och behandling av patienter i alla åldrar. Du har ett nära samarbete med övriga professioner på mottagningen och hanterar både planerade och akuta besök. Vi har möjlighet att erbjuda dig handledning och vägledning av erfarna specialister i allmänmedicin.


Kvalifikationer:

Du är leg. läkare eller underläkare med ett genuint intresse för allmänmedicinens bredd och variation och vill, tillsammans med oss, arbeta för en god vård av hög kvalitet. Du har lätt för att skapa bra möten med både patienter och arbetskamrater. Du skall kunna kommunicera på ett tydligt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och arbetsglädje. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av primärvård men det är inget krav. Som person är du engagerad, lösningsfokuserad och ansvarstagande.

Vi kräver goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.


Vi erbjuder:

Vi söker efter en läkare som vill jobba heltid. Vi är flexibla gällande startdatum och behandlar ansökningar löpande. Anställningsformen är ett särskild visstidsanställning men beror också på dig som sökande (tex så ges förordnande för underläkare bara för 6 månader i taget av socialstyrelsen), men vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning för övriga anställningsformer.

  • Fast månadslön enligt överenskommelse
  • Tillträde enligt överenskommelse
  • Pensionsavsättning
  • Friskvårdsbidrag
  • En rolig och givande arbetsplats och trevliga kollegor


Välkommen att maila in din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Din Doktor i Märsta AB

Placering

Sigtuna

Kontaktperson

Din Doktor i Märsta AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons