Jobbsafari är en del avschibsted logo

Läkare till Försvarshälsan Skövde

Försvarsmakten · Skövde · Ansök senast 20 juni

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Försvarshälsan är en inbyggd företagshälsovård med Försvarsmakten som uppdragsgivare. Försvarshälsan skiljer sig från vanligt förekommande företagshälsovård genom att här bedrivs, förutom företagshälsovård, även hälso- och sjukvård för elever och värnpliktiga samt sjukvårdsberedskap vid militära övningar och insatser.

Skaraborgs regemente, P 4, har verksamhet på flera platser och det finns Försvarshälsor i Skövde och Kvarn (Borensberg).

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Hälso-och sjukvård för värnpliktiga och elever samt företagshälsovård för all anställd personal. Arbetet innehåller såväl hälsofrämjande, förebyggande, behandlande som rehabiliterande uppgifter. I arbetsuppgifterna ingår att undervisa och deltaga i utvecklingsarbete.
Du kommer att arbeta i en organisation med omväxlande och självständigt arbete men också arbete i team med Försvarshälsans övriga kompetenser. Försvarshälsans andra kategorier består av sjuksköterskor, fysioterapeuter/ergonomer, medicinska sekreterare, hälsopedagog, arbetsmiljöingenjör, läkare och psykolog. Vid Försvarshälsan i Skövde tjänstgör tre läkare över tid.
Genomförande av egen fysisk träning är också en arbetsuppgift.

Tjänstgöring vid Försvarsmaktens övriga Försvarshälsor och arbetsorter kan förekomma.

Krav för befattningen
  • Legitimerad läkare med relevant specialistkompetens
  • Ca fem års yrkeserfarenhet
  • B-körkort (bilkörning ingår i arbetet)
Meriterande
  • Utbildning och erfarenhet inom företagshälsovård
  • Erfarenhet av utvecklingsarbete och/eller rutinarbete
  • Erfarenhet från tjänstgöring i Försvarsmakten
Personliga egenskaper
Vi önskar att Du har egen drivkraft, är samspelande, flexibel och trivs med att arbeta tillsammans med övriga yrkeskategorier.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Befattningen är placerad på Försvarshälsan i Skövde men tjänsteresor förekommer inom Sverige.

Tjänstgöring på obekväm arbetstid, liksom oregelbunden arbetstidsförläggning förekommer då vi bl a upprätthåller sjukvårdsberedskap under insats- och övningsverksamhet.

Anställningen är ett vikariat på halvtid t o m 2023-04-01.

Tillträde 2021-09-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar om befattningen kan lämnas av avdelningschef Lena Järpsjö, sjuksköterskorna Kalindi Jarvén och Ulf Sahlén - alla kan nås via växeln på 0505-45 10 00. Ring gärna någon av kontaktpersonerna för ytterligare information och eventuellt studiebesök.

Fackliga representanter
Helena Astanius Försvarsförbundet, Lola Ahlgren SEKO-F, Liselotte Malm Vårdförbundet och Niclas Sköld Officersförbundet - alla kan nås via växeln på 0505-45 10 00.

Välkommen med Din ansökan senast 2021-06-20. Bifoga CV och ett personligt brev där Du berättar varför just Du är lämplig för anställningen.

Skövde garnison och Garnisonsenheten
För information om Skövde garnison och Garnisonsenheten vänligen besök jobb.forsvarsmakten.se där en beskrivning finns med i annonsens text.
Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Skaraborgs regemente, P 4, är ett stort regemente med flera enheter och har sin huvudort i Skövde. Till regementet hör 2:a brigadstaben, 41:a och 42:a pansarbataljonerna, 1:a tungtransportkompaniet och ett brigadspaningskompani. Sommaren 2021 börjar vi också utbilda inom artilleri. Vi verkar på övningsfält från Älvdalen i norr till Remmene i söder och samverkar med andra organisationen och myndigheter för att låta Sverige vara i fred.

Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/p4

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, på hemmaplan såväl som runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Försvarsmakten

Placering

Skövde

Dela jobbannonsen

Anmäl annons