Jobbsafari är en del avschibsted logo

LÅGSTADIELÄRARE

Spirande lärande i Täby AB · Täby · Ansök senast 16 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Spirande lärande i Täby AB, Spiraskolan, är en fristående grundskola i Täby med 280 elever från förskoleklass till åk 9. Vi anser att varje elev har rätt till intellektuell, social och känslomässig utveckling. Därför genomsyras vår undervisning av ett holistiskt förhållningssätt, inspirerat av Maria Montessori, som skapar förutsättningar för en livslång personlig och professionell utveckling. Vi anser att vi som skola har ett ansvar, gentemot såväl våra elever som samhället, att möjliggöra för våra elever att bli framgångsrika på alla nivåer i livet. Vi har valt att kalla denna målsättning för Akademisk och Individuell utveckling. Vi arbetar utifrån en pedagogisk modell där vi blandar temaarbete, fokusområden och elevdrivet lärande mot läroplanens mål. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt och en positiv elevsyn där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Vi tror att du som person är självständig men duktig på såväl kommunikation som samarbete. Det är viktigt att du är tydlig mot såväl barn och föräldrar som kollegor. Du har lätt för att ta initiativ och gillar att få vara med och påverka din arbetsplats. Vi tror att du är nyfiken och flexibel både i tanke och handling. Att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och din kompetens känns som en självklarhet för dig.

Personlig utveckling och ständig verksamhetsutveckling är två andra hörnstenar för oss på Spiraskolan, varför du som person ska vara intresserad av att utveckla dig själv så väl som elever och verksamhet. Du bör också vara engagerad i att bygga och utveckla en verksamhet, både visionärt och konkret, mot gemensamma mål.
Vi söker dig som är behörig lärare inom ämnena för lågstadiet. Du kommer ansvara för en mentorsgrupp om ca 22 elever som går i åldersblandad grupp från årskurs 1 till 3, med vilka du också har utvecklingssamtal. Du kommer ingå i ett team och arbeta nära dina kollegor. Vi ser gärna att du har god datorvana och ser det som spännande att integrera IT i undervisningen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Spirande lärande i Täby AB

Placering

Täby

Kontaktperson

Spirande lärande i Täby AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons