Jobbsafari är en del avschibsted logo

LAGLEDARE FÖR PRODUKTIONSTEKNIK OCH UNDERHÅLL TILL IAC HULTSFRED

LAGLEDARE FÖR PRODUKTIONSTEKNIK OCH UNDERHÅLL TILL IAC HULTSFRED

International Aluminium Casting · Hultsfred · Ansök senast 3 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du talang för att hitta smarta lösningar som effektiviserar en tillverkningsprocess? Trivs du i en roll där samordning, planering och uppföljning är kärnan i ditt arbete? IAC i Hultsfred söker nu en Lagledare för Produktionsteknik och Underhåll. Är du den vi letar efter?

IAC levererar högkvalitativa, färdigbearbetade produkter direkt till fordonsindustrins tillverkningslinor. I samarbetet med kunden tar vi fram prototyper som sedan går vidare till serietillverkning. Företaget har en hög förädlingsgrad genom bearbetning, lackering och montering.

Betydande investeringsbeslut har tagits för vår produktion i Hultsfred och vi jobbar med stort fokus på att löpande uppgradera verksamheten. Som Lagledare för Produktionsteknik och Underhåll hos oss skapar du förutsättningar för att vi ska kunna producera de detaljer som våra kunder efterfrågar. Du leder en avdelning bestående av fyra medarbetare och du rapporterar till Fabrikschef.

I ditt ansvarsområde ingår bland annat att:

  • Kontinuerligt arbeta för att öka driftsäkerheten och produktiviteten i produktionen.
  • Kontinuerligt arbeta med hela fabrikens tekniska utveckling.
  • Skapa tydliga rutiner och processer för förebyggande, planerat och akut underhåll.
  • Följa upp, utvärdera och dokumentera underhållsaktiviteter
  • Ansvara för kontakt med och uppföljning av externa företag som kommer till fabriken för service och underhåll.
  • Planera inför - och övervaka driftsättning av ny utrustning.
  • Bidra till säker arbetsmiljö, rätt kvalitet och servicegrad samt lönsam drift.

Vi vill jobba med dig som gillar att hitta lösningar som leder till positiva resultat både på kort – och lång sikt. Du har med fördel en utbildning inom el och automation och genom tidigare arbetslivserfarenhet har du skaffat dig bred och djup kunskap inom automation och maskinteknik samt förståelse för flöden i en tillverkningsprocess. Du ser lagarbete som vägen till framgång och är noga med att kommunicera information som påverkar verksamheten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder en utvecklande och ansvarsfull tjänst där du kommer att ha stor påverkan i hur vi formar våra processer och hur väl vi är rustade för framtida kunder och utmaningar.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att Lydia Karlsson på 070-280 24 24 eller Maria Svensson på 076-677 12 88. Du söker tjänsten via www.jobb.nyposition. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

International Aluminium Casting

Placering

Hultsfred

Kontaktperson

Ny Position i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons