Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lagerpersonal sommarvikariat, Viby

ICA Sverige AB · Upplands-Bro · Ansök senast 20 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker ICA nya medarbetare till vårt lager i Viby för sommarvikariat.

Därför ska du välja ICA

Vill du bli en del av ett team där du kan vara med och påverka förbättringar och förändringar, större som mindre? Den chansen får du hos oss, på ICAs lager i Kallhäll. Tillsammans ser vi till att alltid leverera på topp och ge butikerna service i världsklass.

Om jobbet som lagermedarbetare

Arbetet innebär till stor del att med hjälp av en truck plocka varor till butik för hand vilket är fysiskt krävande och präglas av högt arbetstempo. Därför är en god fysik en förutsättning för att klara arbetet och må väl.

Vi söker sommarvikarier som studerar eller har annan sysselsättning under våren men letar heltidsarbete under perioden juni-aug och har möjlighet att utbildas ett par veckor under våren. Utbildning sker i omgångar mellan vecka 9 - vecka 23.

Arbetstiderna kan variera mellan 05:00-24:00 alla veckans dagar. Det är därför viktigt att du kan ta dig till arbetet under dessa arbetstider.

Vi jobbar i olika temperaturzoner där temperaturen kan variera från +1 till +5 grader.

Tjänsten är ett tidsbegränsat sommarvikariat, med löpande start för utbildning från februari till Juni 2023.

Vi tillämpar lönesättning enligt avtal.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta som lagermedarbetare hos oss på ICA? Klicka på länken och se en kort film där en av våra medarbetare berättar: https://www.dreambroker.com/channel/uquetvuf/iframe/poxezfxp?autoplay=true

Är du den vi söker?

Grundläggande krav och meriter:

Du ska ha fyllt 18 år och ha fullständig gymnasieutbildning. Du ska kunna tala och läsa svenska obehindrat. Det är meriterande om du har körkort, och om du tidigare har arbetat inom lager eller i livsmedelsbutik.

Vad händer nu?

Ansök snarast genom att ladda upp ditt CV, vi gör urval löpande, sista dag för ansökan är 20/3.

Vid frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsteamet via rekrytering.sthlm@ica.se Vid frågor facklig kontakt: Shahrooz Niksirat Handels.


I rekryteringsprocessen gör vi urval baserat på din ansökan, svar på urvalsfrågor samt tester av din personlighet och förmågor.

Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Utdrag ur belastningsregistret kan komma att begäras eller kontrolleras via extern part, i enlighet med våra gällande rutiner.

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Vi har som målsättning att ha rökfria arbetsplatser. Arbetsmiljön på ICAs arbetsplatser ska vara nykter och fri från droger.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ICA Sverige AB

Placering

Upplands-Bro

Kontaktperson

ICA Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons