Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lageroperatör till ny fabrik i Värnamo

Lageroperatör till ny fabrik i Värnamo

DS Smith Packaging Förpackningsservice Värnamo · Värnamo · Ansök senast 26 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

DS Smith öppnar en ny fabrik och söker dig!

Lageroperatör

Affärsområde Förpackningsservice i Värnamo

DS Smith är en ledande global leverantör av miljösmarta förpackningslösningar, pappersprodukter och återvinningstjänster. Vill du vara med på vår resa mot att omdefiniera förpackningar för en föränderlig värld?

Vad kommer du att arbeta med?

Vårt affärsområde förpackningsservice – en flexibel verksamhet som servar kunder med speciella önskemål, där förpackningarna varierar i både antal och utförande. Detta påverkar såklart även dina arbetsuppgifter som kan förändras flera gånger varje dag. För att fullt ut kunna bidra kommer du att få möjligheten att lära dig flera olika maskiner. Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara att tillsammans med övriga teamet plocka, kontrollera och leverera produkter enligt givna arbetsunderlag. Du kommer att vara ansvarig för att lasta och lossa produkter på lastbil med motviktstruck ute samt för mottagningskontroll och inkörning av ankommande gods. Viss rapportering i vårt affärssystem Jeeves förekommer. Du ansvarar för att kontrollera och säkerställa att rätt kvalitet uppnås. Du kommer att vara del av en verksamhet som ständigt strävar efter att uppnå uppsatta mål samt arbetar med ständiga förbättringar. Vi söker efter dig som är flexibel, lättlärd och en riktigt lagspelare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vidare värnar du om ett gott samarbete; både inom den egna avdelningen likväl som med andra avdelningar. Du vill bidra till ett bra arbetsklimat!

Du kommer att lyckas i rollen om du…

  • Har gymnasieutbildning eller motsvarande arbetserfarenhet
  • Fyllt 18 år & har B-körkort
  • Talar obehindrad svenska i tal & skrift

Det anses som meriterande om du har…

  • Arbetat på lager tidigare
  • Industrierfarenhet t.ex. inom wellpapper
  • Truckvana


Vilka är vi på DS Smith?

DS Smith är en multinationell förpackningskoncern med verksamhet i 34 länder med ca. 30 000 medarbetare. Vi utvecklar, marknadsför och tillverkar hållbara förpackningar och displayer, företrädesvis i wellpapp, i syfte att förbättra inpackning, transport, hantering, exponering och försäljning av produkter, främst för svenskt näringsliv. DS Smith Sverige har ca 600 anställda och omsätter ca 2 miljarder SEK. Det svenska huvudkontoret ligger i Värnamo. Företaget har även verksamhet i Mariestad, Stockholm, Norrköping, Göteborg och Malmö. Läs mer på https://www.dssmith.com/sv/packaging

Din framtida arbetsplats

DS Smith fokuserar på att förverkliga potentialen hos våra anställda varje dag. Du kommer att arbeta i en god arbetsmiljö med kollegor av alla åldrar och nationaliteter. På DS Smith är vi stolta över möjligheten att göra en skillnad i ett marknadsledande företag med fokus på hållbarhet och cirkulära förpackningslösningar. Men vi ser också våra kollegor som individer och skulle vilja göra deras liv hälsosammare och lyckligare, och vi erbjuder därför våra kollegor:

  • Sjukförsäkring
  • Friskvårdbidrag
  • Tandvårdsklubb
  • Subventionerad lunch
  • … och såklart flyttlådor!


Rättvis rekrytering i DS Smith

Uppfyller inte varje enskilt krav? På DS Smith strävar vi efter att rekrytera över ett brett utbud av kandidater. Vi eftersträvar att vara en arbetsplats med mångfald där alla kan förverkliga sin potential. Vi ser jämställdhet och mångfald som en styrka. Därför hoppas vi att du ansöker till positionen även om du inte nödvändigtvis uppfyller alla krav.

Är du nyfiken på mer information?

Tjänst: Lageroperatör

Placering: Värnamo

Anställningsform: Heltid, dagtid, tillsvidare, tillträde så snart som möjligt

Mer information om vår ny fabrik hittar du här: https://www.dssmith.com/sv/media/nyheter/2023/1/vi-bygger-nytt

Om du har ytterligare frågor kan du kontakta Zelko Balinovic, Produktionschef, 0370 423 89

Vi hoppas att få din ansökan så snart som möjligt, kan vi endast ta emot ansökningar via vår hemsida. Intervjuer kommer att ske löpande. Vi ser redan fram emot att höra från dig.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

DS Smith Packaging Förpackningsservice Värnamo

Placering

Värnamo

Kontaktperson

Ds Smith Packaging Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons