Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lagermedarbetare till kund i Eslöv!

Lagermedarbetare till kund i Eslöv!

Scania Bemanning AB · Eslöv · Ansök senast 25 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du tidigare erfarenhet av lager och logistik? Är du en driven och handlingskraftig person?
Till vår kund i Eslöv söker vi nu ytterligare en person till lagret med uppstart omgående (men väntar så klart på rätt person).

Du kommer initialt att bli anställd av Scania Bemanning och är uthyrd till kund. För den driftiga och skötsamma blir kundföretaget blir din nästa arbetsgivare.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom branschen såsom plock, pack, sortering etc. Tunga lyft kan förekomma. Du blir en del av ett härligt team och förväntas vara delaktig i flera arbetsmoment på arbetsplatsen.

Vi söker dig som är ute efter en långsiktig anställning. Du värdesätter trygghet och ett bra arbetsklimat. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av arbete inom lager och logistik. Har du dessutom arbetat i affärssystem som Pyramid eller likande ses detta som meriterande (dock inget krav). Som person är du ansvarstagande och flexibel med ett stort kvalitetstänk.

Krav:
  • Rätt inställning och vilja
  • Positivt lagd och självgående
  • Hungrig på att arbeta i högt tempo
  • Truckkort A+B
  • Tidigare erfarenhet av lager och logistik

Meriterande:
  • B-körkort och tillgång till bil
  • Arbetat i Pyramid eller likande
  • Arbetat med livsmedel, hälsokost eller läkemedel

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Eslöv
Arbetstider: 7.00-16.00
Omfattning: Heltid

Din profil
Vi söker dig som trivs att röra på dig. Du har en vilja att prestera, är självgående och ordningsam. Du har även ett par års erfarenhet av branschen och är praktiskt lagd.. För att trivas i rollen bör du vara lösningsorienterad, noggrann och inte har några problem att arbeta i ett högt tempo.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som söker är trevlig och serviceminded.

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan! 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Scania Bemanning AB

Placering

Eslöv

Kontaktperson

Scania Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons