Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lagermedarbetare till Dagab

Lager · Helsingborg · Ansök senast 4 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli, Mat.se och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart.


Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val.


Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Till vårt distributionslager i Helsingborg söker vi nu dig som trivs med ett fartfyllt och fysiskt arbete. Som lagerarbetare består din huvuduppgift i att köra truck medan du plockar (röststyrt plock) och packar varor till våra kunder. Då vi hela tiden strävar efter att förbättra vår service till butikerna förväntar vi oss att du tillför avdelningen hög effektivitet och kvalitet i din arbetsinsats. Det är viktigt för oss att du arbetar på ett ergonomiskt riktigt sätt, kan samarbeta väl med dina arbetskamrater och vill bidra till god stämning i gruppen.

Alla medarbetare på avdelningen arbetar tillsammans för att ständigt förbättra vår arbetsplats och förenkla våra arbetsmetoder. Du tar själv ansvar när det gäller ordning och reda på arbetsplatsen. Målet är att skapa en smart och säker arbetsplats.

Tjänsten är ett semestervikariat med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstider är tvåskift.

Vi tillämpar drogtest och personlighetstest i samband med rekryteringen.

Det här förväntar vi oss

Det krävs god fysik och det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa. Arbetet kräver att man är stresstålig, ordningsam och noggrann. Rätt attityd är viktig för oss. Du ska ha fyllt 18 år.

Truckkort är ett krav. Tidigare erfarenhet av fysiskt arbete och arbeten i liknande miljö är meriterande. Det är meriterande om ditt tidigare arbete har innefattat kund- eller leverantörskontaker, att du har hanterat utmaningar eller problem som har uppstått på arbetsplatsen samt att du har samarbetat med människor från skilda perspektiv, kulturer, bakgrunder och språk.

Vi strävar efter att vara en arbetsplats som drar nytta av mångfald och uppmuntrar därför fler kvinnliga sökande att söka tjänsten.

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Robert Fänge, robert.fange@dagab.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2021-04-04. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

Om Dagab Inköp & Logistik

Dagab ansvarar för att Axfoods sortiment, inköp och logistik ska fungera optimalt. Som supportbolag har Dagab en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet från sortiment och inköp till lagerhantering och distribution. Dagab omsätter drygt 42 miljarder kronor (2018) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lager

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Dagab Inköp & Logistik AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons