Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lagermedarbetare på heltid till kund i Eskilstuna

Lagermedarbetare på heltid till kund i Eskilstuna

Randstad · Eskilstuna · Ansök senast 20 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

 Är du en driven, ansvarstagande och flexibel person med en vilja att utvecklas inom lager och logistik? Trivs du med varierade arbetstider och ett fysiskt arbete? Då har du kommit rätt och är välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Vi söker fler blivande konsulter till en spännande kund i Eskilstuna. Här får du arbeta hos en av våra fantastiska kunder och samla på dig erfarenheter och kompetens inom en fartfylld verksamhet!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och skapa en bra chans till att fylla på ditt CV. På Randstad kan vi erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. 

Ansvarsområden

 Arbetsuppgifterna är varierande och kan bestå av:
• Plocka och packa varor för vidare transport
• Truckkörning
* Inventering
* Problemlösning

Uppdragsgivare: Randstad
Ort: Eskilstuna
Omfattning/arbetstider: Heltid inkl. helgjobb. Dagskift (8.00-16:30) och kvällsskift (16.30–01.00). 
Uppdragets längd: 6 månader med chans till förlängning 

Kvalifikationer

 För att bli aktuell för uppdraget behöver du ha:
• Körkort och tillgång till bil
* Truckkort behörighet A1-A4, B1-B4
• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
• Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift

Det är meriterande om du har:
• Lagererfarenhet
* Fallskyddsutbildning
Som person ser vi att du är ansvarstagande, noggrann och att du har en god samarbetsförmåga. Du ger alltid det lilla extra oavsett arbetsuppgift och trivs med fysiskt arbete samt med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att bli en del av ett team och har därför ett stort intresse för teamarbete, samtidigt som du också klarar av att arbeta självständigt och fokuserat.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan

 Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan endast via vår hemsida. Ansökningar som inkommer via mail kommer inte att behandlas. 

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Eskilstuna

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons