Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lagermedarbetare på heltid sökes till Skillingaryd!

Lagermedarbetare på heltid sökes till Skillingaryd!

StudentConsulting · Värnamo · Ansök senast 11 dec. (10 dagar kvar)

Heltid

Är du en person som trivs att jobba i en fartfylld & målstyrd organisation? Har du erfarenhet av lagerjobb och truckkörning? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är en av Nordens nya elektronikjätte med nästan 200 butiker över mer än 4400 anställda fördelat på fyra länder. Till kunds räkning söker vi nu drivna lagermedarbetare som vill arbeta på deras lager i Skillingaryd.

I din roll som lagerarbetare kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av plock och pack samt truckkörning. Meriterande för tjänsten är att du har truckkort A1-A2 och tidigare erfarenhet av lagerjobb. Du kommer att utgå från plockavdelningen som har olika stationer. Vi söker dig som är flexibel och öppen för att testa på flera olika spännande arbetsuppgifter i ett högt tempo.

Uppdraget är tilltänkt att starta omgående. Tjänsten är på heltid där man arbetar 2-skift. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 06:00-15:00 samt måndag-torsdag 14:48-23:24, fredagar 14:48-20:54.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men utför arbetet hos vår kund i Skillingaryd.

Detta söker vi:

För att trivas i rollen som lagermedarbetare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta på lager/terminal. Meriterande för tjänsten är truckkort A1-A2 och tidigare erfarenhet av lagerjobb. Som person är du stresstålig, noggrann och har ett stort driv. Du tycker om att arbeta i högt tempo, samt att du är kvalitetsmedveten och målmedveten.

Ytterligare krav för tjänsten är att du behärskar svenska flytande i tal och skrift. För att ta sig till arbetsplatsen är det krav på B-körkort och tillgång till bil.

Låter detta som något för dig? Sök då tjänsten redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

För att underlätta processen ser vi gärna att du har ett tydligt och informativt CV uppladdat, att du har två referenser att ange samt laddar upp ID-kort och truckkort på din profil.

Sökord: truckförare, lagermedarbetare, heltid, lagermedarbetare, Skillingaryd

Sökord: truckförare, lagermedarbetare, heltid, lagermedarbetare, Skillingaryd

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Värnamo

Dela jobbannonsen