Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lagermedarbetare Halmstad - sommarvikariat

Lagermedarbetare Halmstad - sommarvikariat

Lidl Sverige · Halmstad · Ansök senast 31 mars (3 dagar kvar)

Visstidsanställning

Arbetsbeskrivning:

Sammanfattning av tjänsten

Vill du arbeta för dagligvaruhandelns snabbast växande kedja som också är certifierad som Top Employer och Karriärföretag 2023? Är du en lagspelare som vill arbeta på ett stort logistikcenter? Välkommen till rollen som lagermedarbetare på Lidl!

Din roll
Våra lager står aldrig still! Du som lagermedarbetare ser till att våra butiker får rätt varor när de behöver det. Om du älskar att vara produktiv och få varje sekund att räknas, kommer du att älska livet på Lidl.

Rollen innefattar uppgifter som:
 • Plocka butikens beställda varor så som kött, frukt & grönt, kyl- och frysvaror
 • Se till att dina leveranser är perfekt staplade och säkra
 • Märka upp pallar för utleverans
 • Rapportera eventuella skadade varor
 • Hjälpa till med teamets övriga uppgifter, tex rengöra utrustning
Din profil
 • Du har lätt för att lära dig, har ett gott siffersinne och är flexibel
 • Du har god förmåga att fokusera på detaljer, även när du arbetar snabbt
 • Du behärskar svenska i både tal och skrift
 • Vilja att arbeta i alla olika typer av lagerområden, dvs även kyl- och frystemperatur
 • Att du kan jobba självständigt är en självklarhet. Du lägger stolthet i att alltid göra ett bra jobb och avsluta det du påbörjat
 • Har du truckkort, minst behörighet A, så är det väldigt meriterande (och om inte så får du det av oss )
Vi erbjuder
Du får arbeta i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Du blir en del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 25 timmar per vecka. Arbetstiderna är förlagda morgon, kväll och helg. Vi har förmåner så som friskvårdsbidrag, medarbetarrabatt i våra butiker samt tillgång till mängder av erbjudanden via förmånsportalen Benify. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem.

Vill du vara med på vår utmanarresa?

Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär:
 • Klicka på "Sök nu"
 • Fyll i formuläret
 • Bifoga CV samt personligt brev
Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast. Vår rekryteringsprocess består av tester, telefonintervju, personlig intervju och digital referenstagning.

Vi värnar om en säker och trygg arbetsmiljö, därför genomförs drogtest inför anställning. Detta sker i enlighet med vår policy och i samarbete med vår företagshälsovård.

Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb@lidl.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Lidl

Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja. Ta chansen att arbeta för en Top Employer och Karriärföretag 2023 certifierad arbetsgivare!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lidl Sverige

Placering

Halmstad

Dela jobbannonsen