Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lagerchef till Kronans Apotek, Enköping

Lagerchef till Kronans Apotek, Enköping

Kronans Apotek · Enköping · Ansök senast 31 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa och vidareutveckla vårt växande e-handelslager i Enköping där du får möjlighet att ta ansvar för att utveckla organisation och processer? Är du en coachande och utvecklingsinriktad ledare med förmåga att motivera och engagera din personal? Till Kronans Apotek söker vi nu en lagerchef med gedigen erfarenhet av e-handelslogistik och stora varuflöden.

Kronans Apotek är inne i en spännande fas där e-handeln är under stark tillväxt. Vi vill nu ta nästa steg och utveckla vår lagerlogistikverksamhet med systemstöd och processer för att möta marknadens framtida behov och säkerställa leveranssäkerhet och fortsatt kundnöjdhet.

Som lagerchef ansvarar du för vår lagerverksamhet och arbetar med att leda, planera och utveckla den dagliga driften inom e-handelslagret med alla rutiner och processer. Du tar fram KPIer som du följer upp, analyserar och tar action på genom olika typer av förändringsprojekt så att de uppsatta målen för verksamheten nås.

I din roll som lagerchef har du många interna och externa kontakter, exempelvis med våra Farmaceut & Läkemedelsansvariga samt andra leverantörer till Kronans Apotek. Du har fullt personal- och budgetansvar för sex direktrapporterande avdelningschefer och cirka 100 medarbetare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Coacha avdelningschefer i deras dagliga arbete för att säkra en stabil och välfungerande drift
  • Aktivt driva och supportera arbetet med att utveckla processer och arbetssätt i nära samarbete med övriga i organisationen
  • Ansvara för att övergripande mål för Kronans Apoteks e-handel bryts ner på operativ nivå och säkerställa måluppfyllnaden
  • Genom ett synligt och motiverande ledarskap skapa engagemang och delaktighet samt säkerställa att avdelningens chefer och medarbetare arbetar med konsumenten i fokus
Som Lagerchef rapporterar du till Chef Distansapoteket, tjänsten är placerad vid Kronans Apoteks e-handelslager i Enköping.

Din profil

I ditt arbete är du en handlingskraftig och engagerad person som tycker om att samarbeta för att skapa goda resultat och nå uppsatta mål. Du är relationskapande och kommunikativ, en tydlig och involverande ledare som både gillar arbetet med att analysera siffror, följa upp resultat och samtidigt vara en ledare i det operativa arbetet bland medarbetarna. Vidare är du utvecklingsinriktad och motiveras av att driva förändringsarbete och olika typer av projekt för att effektivisera och bidra till att uppsatta mål nås.

Vidare ser vi att du har:
  • Akademisk examen såsom civilekonom eller civilingenjör med inriktning mot logistik eller supply chain
  • Flerårig erfarenhet i rollen som ledare inom lager och logistik med helhetsansvar för en verksamhet som hanterar stora volymer, företrädesvis inom e-handel eller retail
  • God system- och processförståelse
  • Gedigen erfarenhet av personalansvar och att leda verksamhet genom andra ledare
  • Kunskaper och tidigare erfarenhet av budgetarbete, arbetsmiljö och arbetsrätt
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper inom officepaketet, erfarenhet av att ha arbetat i WMS-system samt affärssystem
Intresserad av tjänsten?

Kronans Apotek samarbetar med Logent Rekrytering vid denna tillsättning, har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie-Louise Bååth på 070-722 77 59 eller marie-louise.baath@logent.se
Urval kommer att ske fortlöpande under processen, vi ser gärna att du ansöker om tjänsten snarast via annonsen. Vi har dessvärre ingen möjlighet att ta emot din ansökan via mail.

Välkommen att söka tjänsten!

Om Kronans Apotek
Att vara en av oss innebär att vara en del av något stort. Vi är ett modernt apotek med ungefär 2 600 medarbetare på mer än 300 apotek i Sverige. Vi har drygt 2,5 miljoner kundklubbsmedlemmar och vi möter över 65 000 kunder om dagen. Det innebär möjligheten att skapa 65 000 leenden, och att bidra till bättre hälsa för 65 000 människor - varje dag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kronans Apotek

Placering

Enköping

Kontaktperson

Marie-Louise Bååth

070-722 77 59

Dela jobbannonsen

Anmäl annons