Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lagerchef till internationellt företag

Lagerchef till internationellt företag

PerformIQ · Malmö · Ansök senast 30 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tjänstebeskrivning & erbjudande

För kunds räkning söker vi nu en lagerchef. Du kommer att vara en nyckelperson inom vår kunds lagerfunktion där du tillsammans med din grupp ansvarar för processer gällande lageroptimering, transportplanering, leverantörsutveckling och orderhantering. Teamet ansvarar även för att basdata i de olika systemen är tillförlitliga samt att kommunikationen med leverantörer och andra funktioner såsom produktutveckling, sälj och produktion fungerar på ett professionellt sätt.

Du kommer till exempel att:
  • Ansvara för den dagliga driften och kvalitetsarbetet inom området
  • Genomföra analyser och arbeta för optimering av flöden
  • Implementera och upprätthålla säkerhetsprocesser
  • Ansvara för ekonomisk uppföljning och resultat inom ansvarsområdet
Tjänsten passar dig som trivs utmärkt som ledare i ett strategiskt och praktiskt arbete. Du gillar processer och är kundorienterad.

Personprofil

Vi söker dig som förslagsvis har en bakgrund som lagerchef eller logistikplanerare, gärna från producerande industri. Du är en prestigelös ledare som arbetar med strategisk planering och budgetprognoser. För att lyckas i rollen som lagerchef krävs vidare:
  • Erfarenhet av ERP-system, med fokus på SAP. Kunskap i SAP WM är meriterande.
  • Grundläggande kunskaper i upphandlingsprocessen, materialplanering och förståelse för ekonomiska flöden.
  • Tekniska färdigheter.
  • Hög kompetens inom Microsoft Office (Excel, Word och PowerPoint).
  • Flytande engelska i tal och skrift
Vi ser att du som söker är en person som är engagerad och drivande, tycker om att ta dig an nya utmaningar samt hålla ett högt tempo. Du klarar av att driva många processer samtidigt och har en förmåga att göra rätt prioriteringar. Du är analytisk som person och en problemlösare. Som lagerchef drivs du av det sociala mötet med kunder och leverantörer såväl som med din personal. Kvalitet är viktigt för dig och du har en naturlig förmåga att ta ett stort ansvar i ditt arbete. Att sträva efter nytänkande och förbättringar ser du som en självklarhet.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Malmö

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor angående tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult maria.apppeltofft@performiq.se.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PerformIQ

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons