Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lagerchef Karlstad

Beijer Byggmaterial AB · Karlstad · Ansök senast 17 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Lagerchef Beijer Karlstad

Är du en ledare & lagspelare som brinner för ledarskap, arbetsledning och försäljning? Vår filial i Karlstad är Värmlands viktigaste länk när det kommer till transport & logistik. Vi söker därför dig med erfarenhet av operativt ansvar och förståelse för lagerhållning och transporter i en säljande miljö. Läs mer nedan & skicka in din ansökan idag!

Beijer Karlstad ansvarar och utför leveranser för Karlstad filialen och Kristinehamnsfilialen. Som lagerchef ansvarar du för driften på lagret & arbetar därmed både operativt & strategiskt. För att skapa en teamorienterad & målinriktad filial ingår du även i den lokala ledningsgruppen, som består av butikschef, proffssäljchef samt filialchef.

Beijer erbjuder

Som Lagerchef verkar du i en roll med mycket frihet under ansvar. Du får en unik chans att arbeta i en miljö som välkomnar egna initiativ och ger dig möjlighet att coacha samt utveckla dina medarbetare/verksamheten i ett nära, operativt ledarskap. I ryggen har du en engagerad och uppmuntrande ledningsgrupp som stöttar dig!

Beijer är Sveriges och Värmlands största helägda byggmaterialhandel. Vi vänder oss primärt till proffskunder och tror på ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stödet som Servicekontoret erbjuder. Vi har en kultur som har högt i tak och höga ambitioner. Du erbjuds en viktig roll i en dynamisk arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter för den drivna. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placeringsort i Karlstad.

I rollen som lagerchef ansvarar du för:
  • Som ledare utveckla, coacha och engagera medarbetare i enlighet med Beijers kundlöfte
  • Säkerställa god affärsmässighet i enlighet med interna riktlinjer & policys
  • Dagligt personalansvar som inkluderar schemaläggning, prestation-och utvecklingsdialog, rekrytering mm
  • Säkerställa god affärsmässighet i enlighet med interna riktlinjer & policys
  • Deltagande i daglig drift
  • Driva projekt och implementera processer som sätts på en strategisk nivå
  • Bidra till försäljning genom rådgivning till kunder, i så som val och användning av produkter eller hantera & följa upp kunders order
  • Sätta upp mål och handlingsplaner för teamet inom lagersälj
  • Ansvara för hälsa & säkerhet på lagret
  • Upphandling av lokala fraktavtal
Vi söker dig som

Har erfarenhet av lagerarbete samt personalansvar. Som person har du en förmåga att agera föredömligt och inspirerande med målet att driva ett framgångsrikt team, är social, driftig, serviceinriktad och motiveras av att ta eget ansvar. Du har dokumenterad erfarenhet från ledarskap och är van att arbeta operativt där du aktivt coachar medarbetare till att utvecklas. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Vi ser även att du är en person som värdesätter ordning och reda. Du trivs med att skapa goda kundrelationer samt har förmågan att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder.

Körkort och truckkörkort ser vi som ett krav i denna rekrytering. Erfarenhet från arbete på bygghandel & brädgård anses starkt meriterande för tjänsten.

Nästa steg

För frågor om tjänst eller process, kontakta Regionchef Kjell Berglund Beijer Byggmaterial, kjell.berglund@beijerbygg.se
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är på heltid med placeringsort Karlstad.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Beijer Byggmaterial AB

Placering

Karlstad

Dela jobbannonsen

Anmäl annons