Lagerchef Beijer Södertälje

Södertälje · Södertälje

·

Ansök senast 30 aug.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en ledare & lagspelare som brinner för ledarskap, arbetsledning och försäljning? Vår filial i Södertälje är en av Stockholmsregionen viktigaste länk när det kommer till transport & logistik. Vi söker därför dig med erfarenhet av operativt ansvar och förståelse för lagerhållning och transporter i en säljande miljö. Läs mer nedan & skicka in din ansökan idag!

Beijer Södertälje ansvarar som anläggning för alla leveranser till södra Stockholmsområdet, som sträcker sig från Gnesta till Nynäshamn. Som lagerchef ansvarar du för driften på lagret & arbetar därmed både operativt & strategiskt. För att skapa en teamorienterad & målinriktad filial ingår du även i den lokala ledningsgruppen, som består av butikschef, proffssäljchef samt filialchefen.

I rollen som lagerchef ansvarar du för:
  • Som ledare utveckla, coacha och engagera medarbetare i enlighet med Beijers kundlöfte
  • Säkerställa god affärsmässighet i enlighet med interna riktlinjer & policys
  • Fördela arbetsuppgifter & bemanningsplanera för personal tillhörande avdelningen
  • Deltagande i daglig drift
  • Driva projekt och implementera processer som sätts på en strategisk nivå
  • Bidra till försäljning genom rådgivning till kunder, i så som val och användning av produkter eller hantera & följa upp kunders order
  • Sätta upp mål och handlingsplaner för teamet inom lagersälj
  • Ansvara för hälsa & säkerhet på lagret
Vi söker dig som

Har erfarenhet av lagerarbete samt personalansvar. Som person är du social, driftig, serviceinriktad och motiveras av att ta eget ansvar. Du har dokumenterad erfarenhet från ledarskap och är van att arbeta operativt där du aktivt coachar medarbetare till att utvecklas. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Vi ser även att du är en person som värdesätter ordning och reda. Du trivs med att skapa goda kundrelationer samt har förmågan att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder.

Körkort och truckkörkort ser vi som ett krav i denna rekrytering. Erfarenhet från arbete på bygghandel & brädgård anses starkt meriterande för tjänsten.

Vi erbjuder dig:

Beijer är Sveriges största helägda byggmaterialhandel och ett starkt centralt stöd. Vi vänder oss primärt till proffskunder och tror på ett starkt lokalt entreprenörskap. Vi har en kultur som har högt i tak och hög ambitioner. Du erbjuds en viktig roll i en dynamisk arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter för den drivna. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placeringsort i Södertälje.

Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så ansök redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Södertälje

Placering

Södertälje