Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lagerarbetare till SIA Glass i Slöinge

Lagerarbetare till SIA Glass i Slöinge

SIA Glass · Halmstad · Ansök senast 17 dec.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

SIA Glass är ett anrikt och framgångsrikt företag som står inför expansion. Nu vill de förstärka med en ny Fryslagerarbetare som vill vara med och bidra till företagets fortsatta framgångar. Är du redo för nästa steg i karriären? Sök idag och anslut dig till en arbetsgivare med fascinerande historia, hög trivsel och fantastiska produkter som tillverkas utifrån ett stort socialt ansvarstagande.

Om SIA Glass

SIA Glass AB är en del av Bertegruppen, Sveriges äldsta familjeföretag med anor från 1569. Glassmejeriet har funnits sedan 1961 med huvudkontor och produktion i Slöinge. SIA Glass utvecklar och producerar gräddglass av svensk färsk grädde samt sorbeter med hållbarhet som viktigaste ledord. Värdeorden: ärlighet, omtanke, innovation och Slöingeandan genomsyrar hela organisationen och verksamheten.

Läs gärna mer på: www.siaglass.se

Arbetsuppgifter

Som Fryslagerarbetare arbetar du i SIA Glass fryslager där all egenproducerad glass förvaras. Där ansvarar du och dina kollegor för in- och utleverans av företagets produkter samt intern och extern service. Stor del av arbetet utförs med hjälp av truck då det blir många pall att hantera och förflytta. Inne på lagret används framför allt skjutstativtruck och vid transporter inom företaget sker det med motviktstruck.
Det är inte ovanligt att SIA Glass kunder beställer blandade pallar vilket innebär att det förekommer en hel del manuell orderplock under högsäsong för att se till att kunderna får det de önskar. I övrigt förekommer sedvanliga uppgifter inom lager/logistik.

Arbetsuppgifterna i korthet:
  • Truckkörning - hantera diverse gods och registrera i systemen
  • Orderplock/orderhantering till samtliga av våra kunder
  • Mottagning av frysa inleveranser
  • Kvalitetskontroller
  • Kontakt med externa och interna kunder samt transportörer
  • Administration av inkommande produktion
  • Service mot butiken kring leveranser
  • Service mot produktion
Formell kompetens
  • Arbetslivserfarenhet från lager/logistik
  • Truckkort A + B enligt TLP10 eller motsvarande
  • B-körkort
Meriterande
  • Arbetslivserfarenhet av att köra skjutstativtruck och motviktstruck
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen behöver du gilla att arbeta strukturerat samt gilla ordning och reda! Det är viktigt att du känner dig bekväm med att självständigt lösa dina arbetsuppgifter och dagens utmaningar då det förekommer en hel del ensamarbete. Det är även viktigt att du har lätt för samarbete och är prestigelös mot dina kollegor och övriga kontaktytor.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tjänsten är på heltid, visstid på 10 månader med chans till förlängning. Placering i Slöinge. Arbetet är förlagt treskift (dag, natt, kväll).

Tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att bli anställd direkt av SIA Glass.

Information

SIA Glass har valt att samarbeta med Lernia Bemanning i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Robertsson på anders.robertsson@lernia.se eller Isabell Nilsson på isabell.nilsson@lernia.se

Du söker tjänsten via www.lernia.se. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut och vi ser därför att du ansöker så fort som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt!
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. .

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SIA Glass

Placering

Halmstad

Dela jobbannonsen

Anmäl annons