Lagerarbetare till Nordic Water Products AB, Mariestad

Nordic Water Products AB · Mariestad

·

Ansök senast 28 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vår vision - Rent vatten till alla!

Många tar rent vatten för givet och tror att det finns i obegränsade mängder. Så är det tyvärr inte. Globalt sett är rent vatten en bristvara. Men det behöver det inte vara. Om vi tar hand om det vatten vi har på bästa tänkbara sätt, så får vi det att räcka till alla. Vi är stolta över att göra skillnad för miljön, vårt mål är att leverera hållbara ansvarsfulla produkter utan att äventyra framtida generationer.

Vill du vara med och bidra till en renare värld?

Vi expanderar inom avdelningen Screening, och söker en:

Lagerarbetare
Mariestad

Som lagerarbetare på Nordic Water i Mariestad arbetar du i en grupp om ca. 5 personer. Arbetet består bland annat av att hantera in- och utleveranser, packa och emballera gods, boka och räkna på frakter, upprätta frakthandlingar och planera/förbereda material till montage och servicearbeten.

Din profil
För att trivas med arbetet bör du som person vara noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt, ha förmåga att självständigt lösa uppgifter, vara serviceinriktad och ha lätt för att samarbeta med kollegor. Erfarenhet från affärssystemet Pyramid ses som meriterande.

För att lyckas i tjänsten
Du har en allmän teknisk kompetens och vana att arbeta i affärs-/lagersystem. Du bör ha erfarenhet av vanligt förekommande lageruppgifter från tidigare anställningar. Då engelska är vårt koncernspråk är det ett krav att du behärskar detta i både tal och skrift. Vidare ser vi att du har:
  • Minst gymnasieutbildning eller motsvarande
  • Truck- och B-körkort
  • Grundläggande IT-kunskaper
Vi erbjuder
För rätt person erbjuder vi anställning i en sammansvetsad arbetsgrupp i ett framgångsrikt och lönsamt företag där huvuddelen av försäljningen sker utanför Sveriges gränser. Nordic Water är ett stolt bolag med en öppen och dynamisk arbetsplats med många trevliga kollegor som alla bidrar till en bättre värld. Grunden i vår verksamhet är våra kärnvärden W.E.T- Winning Spirit, Engagement, Teamwork, och vi lever som vi lär.

Anställningsort: Mariestad

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten kontakta Platschef Magnus Torgin, tel: 0731584461

Låter det intressant?
Skicka din ansökan via länken nedan. Då urvalsprocessen kommer att ske löpande vill vi ha din ansökan så fort som möjligt och senast 31 december.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nordic Water Products AB

Placering

Mariestad