Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lagerarbetare till kund i Vattholma!

Lagerarbetare till kund i Vattholma!

Logent · Uppsala · Ansök senast 8 mars

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du på jakt efter ett nytt och spännande jobb? Har du jobbat med lager tidigare och gillar att röra på dig? Har du ett intresse för livsmedelsbranschen? Då ska du söka jobbet som lagerarbetare hos vår kund i Vattholma

Om tjänsten

Arbetsdagarna hos vår kund kommer vara fartfyllda och varierande. Bland annat kommer du att ha ansvar för orderplock, trucklastning och lossning samt upplockning av varor. Vidare kommer du utföra sedvanligt lagerarbete, såsom orderplock, in- och utleveranser samt truckkörning. Truckarnas som används är framförallt skjutstativ (B3) och höglyftande (B2).

I din roll kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Plock och pack
  • Truckkörning
  • Andra lagersysslor så som lossning, utleverans och emballering kan förekomma
Arbetstiden är förlagad måndag till fredag 7-16. Du kommer vara anställd via Logent och arbeta ute hos vår kund. Fördelaktigt är om du kan börja jobba omgående.

Om kunden

Mer information om kunden ges vid en eventuell intervju.

Din profil

Vi ser att du som söker har några års erfarenhet av lagerarbete och truckkörning sedan innan. Meriterande är om du tidigare har jobbat inom livsmedelsbranschen eller har tidigare erfarenhet av varuhantering från en tillverkande industri. För att lyckas i rollen som lagerarbetare tror vi att du är en tävlingsinriktad, energisk och strukturerad person som drivs av att jobba motuppsatta mål. Vi ser också att du är duktig på att samarbeta eftersom detta krävs för att du ska lyckas i rollen. Som person är du även flexibel då tempot i arbetet kan variera från högt till lågt. Vidare är det viktigt att vara ansvarsfull och noggrann i sitt arbete för att se till att kunder i slutändan får rätt produkter till sig. Det är högt tryck på arbetsplatsen vilket kräver att du som söker är både stresstålig och kan jobba produktivt.

Krav för tjänsten är:
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Truckkort A+B
  • B-körkort
Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef Filip Norman på Filip.Norman@logent.se

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Logent

Placering

Uppsala

Dela jobbannonsen

Anmäl annons