Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lagerarbetare till Kuehne+Nagel

Randstad · Eskilstuna · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Är du en driven, ansvarstagande och flexibel person med en vilja att utvecklas inom lager och logistik? Trivs du med varierade arbetstider och ett fysiskt arbete? Då har du kommit rätt och är välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Vi söker fler blivande konsulter till vår spännande kund Kuehne+Nagel i Eskilstuna. Här får du arbeta hos en av våra fantastiska kunder och samla på dig erfarenheter och kompetens inom en fartfylld verksamhet!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och skapa en bra chans till att fylla på ditt CV. På Randstad kan vi erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. 

Ansvarsområden

Arbetsuppgifterna är varierande och kan bestå av:

• Plocka och packa varor för vidare transport
• Truckkörning

Arbetstider

Heltid inkl. helgjobb. Dagskift (8.30–17.00) och kvällsskift (16.30–01.00). 

Kvalifikationer

För att bli aktuell för uppdraget behöver du ha:
• Körkort och tillgång till bil
• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
• Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift

Det är meriterande om du har:
• Lagererfarenhet
• Truckkort A1-A4 och B1-B4 samt erfarenhet av truckkörning

Som person ser vi att du är ansvarstagande, noggrann och att du har en god samarbetsförmåga. Du ger alltid det lilla extra oavsett arbetsuppgift och trivs med fysiskt arbete samt med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att bli en del av ett team och har därför ett stort intresse för teamarbete, samtidigt som du också klarar av att arbeta självständigt och fokuserat.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag 2021-02-28. 
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, ansökningar som inkommer via mail kommer ej att behandlas.

Om företaget

Kuehne+Nagel är ett av världens ledande företag inom logistiklösningar med över 80 000 anställda på 1400 platser i över 100 länder.  Vårt mål är att utveckla samhället med innovativa, hållbara och kreativa logistiklösningar.

”Vi på Kuehne+Nagel är engagerade i mångfald och tror på lika möjligheter för alla. För att ge dig möjlighet att uppnå ditt bästa, bygger vi kontinuerligt en företagskultur som sätter människan i hjärtat av allting vi gör. Ett företag som är lika bra att arbeta för, som det är att arbeta med. Vi ser fram emot din ansökan."

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Eskilstuna

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons