Lagerarbetare till Hydrotech i Vellinge

Veolia Water Technologies · Vellinge

·

Ansök senast 6 apr. (37 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du ha ett varierande arbete där du får arbeta med bland annat in- och utleveranser, godsmottagning och orderplock? Har du erfarenhet av lagerarbete och lastning med truck? Då kan detta vara rollen för dig!

Om rollen:

Vi söker nu en medarbetare till vår lageravdelning. Här blir du en del av ett sammansvetsat team och får chans att arbeta med ett omväxlande arbete. Vi arbetar utifrån rotation vilket innebär att du aldrig kommer fastna med en och samma arbetsuppgift, utan får vara en del av hela kedjan på lagret och arbeta med olika delar av vårt lager. I din roll som Lagerarbetare kommer du bland annat att få arbeta med godsmottagning, orderplock till vår produktion, packning av varor och hantering av in- och utleveranser. I din roll ingår också truckkörning och lastning med truck, både i container och direkt till lastbil.

Vem du är:

För att trivas i rollen tror vi att du har flerårig erfarenhet av att arbeta på lager och med godsmottagning på ett verkstadsföretag eller likvärdigt. Du har truckkort och god vana av att köra - och lasta med truck, och det är meriterande om du har traverskort. Du bör ha arbetat i något affärssystem tidigare, och har du arbetat i något JD Edwards-system så är det meriterande. Eftersom vi arbetar internationellt är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska och behärskar engelska i tal och skrift.

I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Kulturen hos oss präglas av att vi hjälps åt för att få ett så gott resultat som möjligt, och vi söker därför dig som ofta beskrivs som flexibel och serviceminded -du är en person som utan att tveka hoppar in och hjälper till där behov finns! Vi arbetar som ett team och därför är det viktigt att du vill vara med och bidra till ett gott arbetsklimat och en positiv stämning. Hos oss är det viktigt med engagemang och det är mycket välkommet med förbättringsförslag, tillsammans blir vi bättre! Du är en person som är trygg med att ta egna beslut och du kommunicerar väl med dina kollegor. Då arbetstrycket kan variera är det viktigt att du har en god stresshanteringsförmåga och håller ordning och reda. Känner du igen dig i ovan beskrivning och i våra värdeord engagemang, öppenhet, tydlighet och ansvarstagande så vill vi gärna att du söker!

I din roll som Lagerarbetare ingår du i ett team av sex personer inom lager och logistik, och som stöd finns, förutom kollegor på kontoret och produktionen, dina kollegor på lagret och vår lagerchef som blir din närmaste arbetsledare.

För information:

Anställningsform: Heltid, tillsvidare (vi tillämpar sex månaders provanställning)

Placeringsort: Vellinge

Sista ansökningsdag: 5/2-2021

För mer information om tjänsten eller Hydrotech vänligen kontakta charlotta.berlin@veolia.com

Om Hydrotech och Veolia Water Technologies

Hydrotech utvecklar och producerar filter för vattenrening inom industri -och kommunal sektor. Sedan starten 1984 har vi växt till att bli ett av världens ledande företag inom mikrofilterreing med över 10 000 sålda filter. Sedan 2002 är Hydrotech ett dotterbolag till Veolia Environment -ett globalt bolag med över 170 000 medarbetare. I Sverige består Veolia Water Technologies av Hydrotech, AnoxKaldnes och VA-Ingenjörerna. Tillsammans delar vi en passion och arbetar dagligen för att förbättra kvalitén på dricks- och avloppsvatten för människor världen över genom att utveckla nya innovationer som bevarar vattnet och skyddar miljön för framtiden genom ansvarsfulla och hållbara lösningar. På Hydrotech är vi idag ca 60 stycken medarbetare. Läs mer om Hydrotech och Veolia Water Technologies på www.hydrotech.se och www.veoliawatertechnologies.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Veolia Water Technologies

Placering

Vellinge