Jobbsafari är en del avschibsted logo

Lagerarbetare på heltid sökes för kommande uppdrag!

Lagerarbetare på heltid sökes för kommande uppdrag!

StudentConsulting · Malmö · Ansök senast 18 dec.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet av lager eller liknande arbete? Letar du efter ett heltidsjobb för att bredda din erfarenhet och expertis inom lager och logistik? I så fall kan det vara så pass förträffligt att en av våra kommande tjänster passar just dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag som specialiserat sig på att ge en språngbräda in i karriären för studenter, akademiker och unga. Våra kunder hör till några av Sveriges största och mest framgångsrika företag, givetvis även de mest spännande. Är rädslan överhängande för att arbeta i en stor koncern är det inget problem, vi har dessutom kunder i form av mindre bolag med en mer nischad företagskultur där de återfinns i samtliga hörn av arbetsmarknaden. Ett jobb hos oss innebär inte bara en trevlig ingång i din karriär med lysande kollegor utan även kontakter vilka kommer stanna med dig för resten av ditt liv. Just nu söker vi arbetsvilliga och drivna lagerarbetare för att utöka såväl vårt nätverk som ditt nätverk, vi jobbar med direktrekrytering till flertalet företag men vi söker även konsulter som vi kan hyra ut till kunder runt om i Skåneregionen.

Som lagerarbetare hos oss kan vi garantera dig en trevlig arbetsplats med genuina arbetskamrater som väljer teamet före sig själva, förutsatt givetvis att du gör detsamma. Tjänsterna hos oss är många och vi vill ge er chansen att ha möjlighet att pröva på att arbeta för olika företag för att finna den arbetsplats där du känner att du hör hemma. Vi är på ständig jakt efter adekvata kandidater som älskar att visa framfötterna och bidra till arbetsklimatet på ett sätt som gör att alla lämnar arbetsplatsen med ett leende på läpparna.

Detta söker vi:

Vi söker dig som inte är rädd för att ta i och verkligen vill visa vad du går för, vi vill kunna stoltsera med er och vi vill att ni ska kunna stoltsera med att ni är anställda via oss. Känner du att du passar in i den här beskrivningen? Då får du gärna visa intresse på vår hemsida så vi kan ta kontakt med er och förhoppningsvis gå vidare i processen.

Vi letar efter dig som gillar det praktiska arbetet framför det teoretiska, du som gillar att sprida glädje runt om dig och visa varför en arbetsplats är lika viktig för sitt välmående som sitt privatliv. Tidigare erfarenheter inom lager är meriterande men absolut inget krav, vi letar efter en flexibel kandidat som inte är blyg för att ta i och vara innovativ på sin arbetsplats och som inte heller är rädd för att byta arbetsplats om så skulle vara. Du talar även flytande svenska och är lyhörd vad gäller instruktioner av aktuell arbetsledare. Du ska kunna arbeta i såväl team som självständigt där inget av dem två är mindre bra än det andra.

Rekryteringsprocessen kommer ske digitalt via telefon och skype. Är du intresserad ser vi gärna att du redan vid ansökan laddar upp ett intyg på att du studerar eller har ett annat jobb samt registrerar två referenser på din profil. Vi jobbar med löpande intervjuer och urval och tillsätter våra uppdrag så snart vi hittat rätt kandidat för tjänsten.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons